• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2023

12:42

(VIDEO) "Ćuta ne krije netrpeljivost prema premijerki Srbije": Oštar odgovor potpredsednice Skupštine Srbije na skandalozno ponašanje opozicije

ATAIMAGES

Vesti

(VIDEO) "Ćuta ne krije netrpeljivost prema premijerki Srbije": Oštar odgovor potpredsednice Skupštine Srbije na skandalozno ponašanje opozicije

Podeli vest

Omalovažavanje premijerke Srbije Ane Brnabić od strane lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute i stanje političkog dijaloga u Srbiji, komentarisala je gošća Info jutra, potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović.

Potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović istakla je da nije dolično nekoga oslovljavati sa "ona žena", ma ko god ta osoba bila, a pogotovo ne kada je u pitanju premijerka države.

- Ne možemo razgovarati na ovaj način međusobno, naše izjave tokom izbora moraju biti tačne i moramo pred građane izneti naše planove za budućnost. Upali smo u krizu javnog diskursa, a atmosfera u parlamentu, pokazala je da politikom žele da se bave ljudi, koji nemaju svest o tome šta znači biti narodni poslanik. To što su kamere stalno upaljene, ne znači da treba da zabavljamo građane, već da donosimo bitne odluke koje će poboljšavati kvalitet njihovog svakodnevnog života. Nije dolično za nekoga reći "ona žena", na kojoj god funkciji ona bila, a pogotovo ne ako je neko poput premijerke, koja već dugo uživa poverenje građana - rekla je Paunovićeva.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

Paunovićeva je dodala kako je sav moral pao u vodu i da je biti žena u politici, dovoljno teško i bez ličnih uvreda i targetiranja.

- Prvi put vidimo kampanju koja je prilično lična, međutim demonizacija pojedinih političara učinila je da su njihove porodice postale žrtve, a to ne treba da budu. Trenutno deluje kao da je sav moral pao u vodu, mi smo došli do faze da mete budu pojedinci, u ime SPS, mogu reći da nikada nismo imali pristup vređanja ljudi tokom kampanje.Biti žena u politici je dovoljno teško i bez ličnih uvreda i targetiranja - rekla je Paunovićeva.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija