• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2023

10:43

Optužbe bez dokaza i menjanje teza! Boris Tadić nastavlja sa razotkrivanjem propagandne mašinerije N1!

ATAIMAGES

Vesti

Optužbe bez dokaza i menjanje teza! Boris Tadić nastavlja sa razotkrivanjem propagandne mašinerije N1!

Podeli vest

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić nastavio je razotkrivanje toga kako tajkunska mašinerija N1 televizije zapravo funkcioniše.

On je to objavio putem Tvitera u nastavku prepiske sa novinarkom Žaklinom Tatalović.

Sve je počelo tako što su tajkunski mediji optužili lidera socijaldemokrata da falsifikuje potpise, odnosno da mu ih skuplja SNS.

Sada je ta rasprava nastavljena:

"Ko udara? Da li Vi namerno ignorišete da ste Vi nas napali i optužili, a ne mi Vas? Da ste se sami ubacili u ovu temu i to optužbom, a ne pitanjem? I da li se u nedostatku argumenta hvatate za to da li je notar ili overitelj, ignorišući da je poenta u tome da nije lista koju ste optužili. Nego i dalje ne iznosite zašto niste tako reagovali i u slučaju opružbi za potpise u Sremskoj Mitrovici?", pitao je Tadić novinarku Žaklinu Tatalović.

Foto: printscreen

 

 

"A da li vi shvatate da sam prenela ovde informaciju sa ekrana, nemoguće da svi iz GIK-a lažu, obratio se Vladica Ilić pa sam ja vas pitala zašto, znate li da je falsifikovanje krivično delo? Pa ne možete mi vi govoriti šta ću pitati, niste ni dok ste bili vlast to mogli", poručila je Tatalovićka, na šta se Tadić nadovezao: 

"Ja Vam ne govorim šta da pitate, nego ukazujem da upućujete optužbe bez dokaza i to na račun nas čija to nije ni nadležnost. Sve vreme menjate teze i to je već više nego očigledno", piše on. 

"Gde ćete veci dokaz od osobe sa kojom ste malopre razgovarali, svet je naš mali, šta još treba? Član GIK-a jedan drugi treći? Hoćete datum ime overiteljke redni broj? Nemojte bežati od sustine, falsifikovanje je krivično delo, laku noć", dodala je Tatalović. 

Na to, Tadić je odgovorio opširno:

"Prvo, čemu ovo mistifikovanje? Kada me već ovako javno napadate, što onda i ne obavestite ljude koji ovo prate o kome je reč i zbog čega ste ovako pasionirani u napadima? Ja nemam problem da kažem da sam večeras na aerodromu u Beču sreo Milana Raškovića, što je potpuno neverovatan splet okolnosti. A da li Vi imate problem da kažete odakle to znate i o čemu je zapravo reč?", pita Tadić i dodaje: 

Foto: printscreen

 

"Drugo, kako se usuđujete da me optužujete da sam falsifikator i da sam počinio krivično delo? Da li Vi znate da su i ovakve optužbe protivzakonite? Za ovako ozbiljne optužbe morali biste da imate mnogo više dokaza od tvrdnji jednog čoveka, bez obzira na Vaš lični odnos prema celom slučaju. I ako postoji falsifikovan potpis, kako se usuđujete da tako olako mene optužite za to i još jednom – kako Vam kao novinaru nije pala na pamet i mogućnost da je neko drugi podmetnuo potpis? I samo da napomenem da i dalje vrlo simptomatično ignorišete da niste jednako reagovali i na slučaj optužbi za potpise u Sremskoj Mitrovici. Da li ćete praviti prilog i o tome i optuživati listu Srbija protiv nasilja, kako ste i mene?", napisao je predsednik socijaldemokrata. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija