• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.12.2023

08:44

Nakon kokainskih orgija, Miketić otišao kod Hrvata da kuka! Đilasov kandidat kampanju vodi van granica Srbije!

ATA Images/Printscreen

Vesti

Nakon kokainskih orgija, Miketić otišao kod Hrvata da kuka! Đilasov kandidat kampanju vodi van granica Srbije!

Podeli vest

Narodni poslanik i kandidat za odbornika u skupštini Beograda Đorđe Miketić doneo je odluku da se povuče iz izborne kampanje pre manje od nedelju dana, a to je saopštio tada Vladimir Obradović.

Međutim, mnogi njegovi potezi sada dovode u pitanje to njegovo "povlačenje". 

Naime, kandidat za gradonačelnika Beograda liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov eksplicitni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi.

Interesantno je to što se Miketić navodno povukao iz kampanje, ali se i dalje nalazi na listi, što je dalje odvelo do zaključka da hoće funkciju i da uzima narodne pare kojima će nastaviti da plaća drogu. 

To "povlačenje" iz kampanje ja važilo samo za Srbiju izgleda, jer je glavni akter eksplicitnog snimka Miketić sada dao intervju u Zagrebu za N1, što je odmah tajkunsko glasilo koje posluje u Srbiji prenelo. 

Miketić je za N1 rekao: "Ušao sam iz komforne zone u blato srpske politike – dan posle izbora podneću tužbe".

Foto: printscreen

 

 

I čovek nije u kampanji, šta je sporno?! Oglašava se tek onako - ovo bi bilo tačno, ali kada bismo se šalili. 

Jasno je da njega Đilas sklanja privremeno samo dok ne prođu izbori, ali Miketiću đavo ne da mira, pa je pohrlio da kampanju vodi van granica Srbije. 

Nakon što se saznalo pre nekoliko danas da se Miketić navodno povlači iz kampanje, on se oglasio i rekao da će se u narednom periodu posvetiti pravnoj borbi i tužbama za sve "laži" i" nameštaljke" koje mu se, kako navodi, pakuju preko "režimskih" tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom.

Miketić je dodao da glavni napadi na njega dolaze od Dragana J. Vučićevića, urednika Informera i analitičara Nebojše Krstića i da oni traže da se povuče iz kampanje za izbore.

- Glavni napadi na mene dolaze od Dragana J. Vučićevića i Nebojše Krstića. Oni traže da se povučem iz kampanje za izbore. Sada je jasno da je to glavni cilj Aleksandra Vučića od samog početka. Oni su samo, kao i uvek, izvođači prljavih radova. Neću priuštiti zadovoljstvo Vučiću da me ućutka. Nisam pristao na njegove ucene i nisam se uplašio. Sada je vreme da branim svoju porodicu i sebe. U toj borbi nema povlačenja. U sledećim danima ću se baviti pravnom borbom i tužbama za sve laži i nameštaljke koje mi se pakuju preko režimskih tabloida i Vučićevih trbuhozboraca, a ne kampanjom. Na kraju, neću dozvoliti Vučiću da ugrozi pobedničku kampanju za oslobođenje našeg Beograda - rekao je tada Miketić. 

Neko njemu pakuje aferu, a on je sam izazvao.

A sve to podržavaju srbomrsci kojima je sve bitnije od države i naroda. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija