• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2023

16:25

Vaša državna politika zaslužuje poštovanje! Knežević uputio pismo podrške Vučiću i Vučeviću za predstojeće izbore!

ATAIMAGES

Vesti

Vaša državna politika zaslužuje poštovanje! Knežević uputio pismo podrške Vučiću i Vučeviću za predstojeće izbore!

Podeli vest

Predsednik Demokratske narodne partije, članice koalicije Za budućnost Crne Gore, Milan Knežević poslao je pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, uveren da će izborne liste SNS-a dobiti većinsku podršku građana Srbije.

- Državna politika koju ste realizovali u proteklom periodu zasnovana na odbrani teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, vojnoj neutralnosti, ubrzanom ekonomskom razvoju, institucionalnoj brizi o najugroženijim socijalnim kategorijama, zaslužuje poštovanje ali i podršku svakog čoveka kome su ove vrednosti temelj patriotizma, poručio je Knežević i istakao:

- Zato bez dileme izražavam spremnost da u narednom periodu nastavimo jačati našu međupartijsku saradnju i graditi osnovu za najbolje odnose između dve bratske države Crne Gore i Srbije, preneo je podgorički portal Borba.
 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija