• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2023

21:58

Miki posle 15 minuta prekinuo štrajk glađu! Slava mi je, moram da jedem, al postim

Printscreen

Vesti

Miki posle 15 minuta prekinuo štrajk glađu! Slava mi je, moram da jedem, al postim

Podeli vest

Ljuta Đilasovka Marinika Tepić najavila da će sa kolegom Miroslavom Aleksićem ostati u RIK-u i početi štrajko glađu, a Miki je prodao posle samo 15 minuta.

Lideri koalicije "Srbija protiv nasilja" koji su organizovali protest ispred zgrade Republičke izborne komisije najavili su okupljenima da će svoju "borbu" početi štrajkom glađu, ali izgleda da se nisu baš najbolje dogovorili, pa je priča propala pre nego što je i počela.

Marinika Tepić, naime obratila se prisutnima i saopštila im da "ona i kolega Miroslav Aleksić momentalno stupaju u štrajk glađu".

Samo 15 minuta kasnije "kolega" Miki je objavio video u kom je objasnio da on baš i ne može da štrajkuje glađu jer mu je slava.

- Slava mi je, moram da jedem, ali ću da postim - rekao je Aleksić.


Neverovatno, ali istinito. A ono što je još neverovatnije je to da je Dragan Đilas zaplakao na vest o "velikoj žrtvi" dvojca Miki-Marinika.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija