• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2023

07:14

Oglasio se GIK! Obrađeni svi glasovi!

Tanjug/Irfan Ličina

Vesti

Oglasio se GIK! Obrađeni svi glasovi!

Podeli vest

Ponovljeno glasanje na tri biračka mesta u Beogradu proteklo je u miru i u skaladu sa zakonom, saopšteno je iz GIK-a.

Na osnovu 100 odsto obrađenih rezultata sa svih biračkih mesta u gradu Beogradu, izborna lista broj 1 ALEKSANDAR VUČIĆ - Beograd ne sme da stane dobila je 49 mandata, izborna lista broj 3 SRBIJA PROTIV NASILJA - DOBRICA VESELINOVIĆ - prof. dr VLADIMIR OBRADOVIĆ dobila je 43 mandata, izborna lista broj 5 DR MILOŠ JOVANOVIĆ - NADA ZA BEOGRAD dobila je sedam mandata, saopštio je predsednik Gradske izborne komisije Zoran Lukić nakon što su izbori u subotu ponovljeni na tri biračka mesta u Beogradu.

Izborna lista broj 13 MI-GLAS IZ NARODA, Aleksandar Jerković dobila je šest mandata, a izborna lista broj 2 IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE, TOMA FILA-GRADONAČELNIK BEOGRAD dobila je pet mandata, precizirao je Lukić.

On je istakao da su u Beogradu sva tri biračka mesta na kojima se sprovodilo ponovno glasanje za odbornike Skupštine grada Beograda zatvorena u subotu u 20 sati, a da je glasanje proteklo u miru i u skladu sa zakonom, saopšteno je iz GIK-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija