• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2024

11:49

(VIDEO) Gde je i šta radi Radomir Lazović? Vučićević otkrio šok Informacije o Đilasovom kandidatu za premijera

Informer/Ata images

Vesti

(VIDEO) Gde je i šta radi Radomir Lazović? Vučićević otkrio šok Informacije o Đilasovom kandidatu za premijera

Podeli vest

Vlasnik Informera Dragan J. Vučićević objavio je šok informacije o jednom og čelnih ljudi tajkunske koalicije Dragana Đilasa okupljene oko takozvane liste "Srbija protiv nasilja" (SPN).

Obraćajući se na prvom Kolegijumu Informer televizije, Vučićević je upitao Lazovića da li je u periodu od 3. do 13. januara bio u Zanzibaru.

- Gde je i šta radi Radomir Lazović? Vi znate da ja kad nešto pitam, to bude tako. Imam neke vrlo pouzdane informacije, na osnovu čelično pouzdanih informacija pitam - Radomire Lazoviću gde si, gde si bio i kad si se vratio? Da se nisi sinoć vratio? Da nisi bio negde na moru - rekao je Vučićević i podsetio da je Lazović huškao narod na proteste i pričao kako nikad neće odustati.

- Gde si bio Lazović od 3. do 13. januara? Da nisi možda bio na Zanzibaru? Da nisi leteo iz Beograda za Dubai, pa iz Dubaija za Tanzaniju, pa iz Tanzaniju u Zanzibar... I toliko ti je loše u Vučićevoj Srbiji da zimuješ na Zanzibaru. Koliko to košta? Odakle pare? Ko plaća? - naveo je Vučićević.

Kompletno Vučićevićevo obraćanje pogledajte u video snimku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija