• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2024

10:56

Fašizam ideologa Đilasove opozicije! Dinko Gruhonjić: Srpska će prestati da postoji, Vučić ima "ludački" plan!

printscreen

Vesti

Fašizam ideologa Đilasove opozicije! Dinko Gruhonjić: Srpska će prestati da postoji, Vučić ima "ludački" plan!

Podeli vest

Ideolog opozicije Dragana Đilasa okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" Dinko Gruhonjić besramno je napao Republiku Srpsku, Milorada Dodika, Draška Stanivukovića, Aleksandra Vučića...

U intervjuu za islamističu Slobodnu Bosnu, Gruhonjić je doslovce rekao da će Srpska prestati da postoji.

- Sudbina RS-a je jasna: propašće. Novi Sad, grad u kojem živim, postao je rezervni plan za žitelje RS. Ovdje kupuju stanove, doseljavaju se, drugim rečima jasno im je da RS nema nikakvu pespektivu pa “kupuju” rezervni položaj. RS se ubrzano prazni od ljudi, a teritorija bez ljudi je lišena smisla. Što, naravno, ne znači da u svojoj propasti neće pokušati, pod komandom Beograda, za sobom povući i celu Bosnu i Hercegovinu. I šire - naveo je Gruhonjić,

Foto: printscreen

 

 

Za Banjaluku je Gruhonjić ocenio da je "rezervat za ratne zločince", a za gradonačelnika Stanivukovića da je "četnički mainstream".

Kada je reč o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Gruhonjić je u istom maniru nastavio sa besprizornim izmišljotinama.

- Bilo bi dobro da dobijemo odgovor od “proevropske” opozicije da li oni uopšte žele doći na vlast? Izgleda da je odgovor negativan, jer je Vučić najbolji izvođač radova na ludačkom pokušaju zaokruživanja “srpskog sveta”. I u tome ima gotovo konsenzualnu političku podršku - navodi Gruhonjić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đilas i Marinika mi daju 150 evra da pravim haos: Šokantno priznanje jednog od napadača na Miladina Kovačevića ispred RIK
Izbori 2024

Đilas i Marinika mi daju 150 evra da pravim haos: Šokantno priznanje jednog od napadača na Miladina Kovačevića ispred RIK

D. M (20) iz Jagodine, jedan od dvojice mladića koji su sinoć fizički napali direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića ispred zgrade Republičke izborne komisije tokom protesta opozicije, u policiji je priznao da su mu lideri koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas i Marinika Tepić platili da izaziva nerede.

19.12.2023

15:58

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija