• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2023

12:38

Vučević se izvinio građanima Republike Srpske zbog uvreda autošovinista: Uvek ste dobrodošli!

Masha Bandjur

Vesti

Vučević se izvinio građanima Republike Srpske zbog uvreda autošovinista: Uvek ste dobrodošli!

Podeli vest

Lider Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević govorio je o izbornom pravu Srba sa KiM i iz Republike Srpke na Prvoj televiziji i ovim putem se javno izvinio svima onima kojima su biće upućene teške reči i naglasio da su uvek dobrodošli.

- Mi u SNS se ne stidimo Aleksandra Vučića, mi se ne stidimo da kažemo da smo jedan tim. Ja sam mahom završavao svoje govore na mitinzima da smo jedna lista, jedna država. Mi smo verovali u to, nismo pravili zabunu kod građana, on je deo ove politike. Nikoga nismo krili. Ko nas se zna ko je nosiolac liste, a ko je prvi na listi, a ne kao na nekim listama da su ga krili u petom redu. Nastavićemo s istim ciljem da Srbija bude još jača, da se stara o Srbima gde god da žive. Dve poruke imam- želim da se izvinim Srbima s KiM i iz Republike Srpske, na uvrede koje su ima neki ljudi, autošovinisti, izrekli na društvenim mrežama. Vi ste uvek dobrodošli, vi ste neotuđivi. Oni imaju pravo da glasaju, govorim o građanima KiM nesporno, a oni koji imaju vojno državljanstvo iz Republike Srpske imaju pravo da glasaju i to je dozvoljeno zakonom koji su doneli oni koji sada kritikuju. To je presedan nad presedanima da neko vređa sopstveni narod. To je užasavajuće. Čestitam svim građanima Srbije koji danas slave Svetog Nikolu - istakao je Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija