• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.02.2024

18:45

Nije važna istina, već je važno optužiti Aleksandra Vučića! Brnabić: Ponovo, na Šolakovim medijima, brutalne laži (FOTO)

Zoran Sinko

Vesti

Nije važna istina, već je važno optužiti Aleksandra Vučića! Brnabić: Ponovo, na Šolakovim medijima, brutalne laži (FOTO)

Podeli vest

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se na mreži X povodom priloga i teksta koje je emitovao, odnosno objavio N1.

Naime, bivši diplomata Nebojša Vujović izjavio je da je ukidanje dinara i privremenih opštinskih organa na Kosovu u skladu s Ohridskom mapom puta koju je prošle godine prihvatio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Brnabić je poručila:

- Ponovo, na Šolakovim medijima, brutalne laži. Sušta, i lako proverljiva, istina je da ne postoji ama baš ništa u "Ohridskoj mapi puta" o ukidanju dinara na KiM. Ponovo pokazuju da nije važna istina, već je važno optužiti Aleksandra Vučića za šta god im u tom trenutku padne na pamet - jedan dan je ratni huškač, a odmah sutradan je izdajnik - napisala je premijerka.

Dodala je da "Uvek isti ljudi, i uvek na istim medijima, iz dana u dan, iznose dijametralne stavove, u zavisnosti od toga kako im već odgovara."

 

 

- Zanimljivo je, ipak, da je samo 20 min nakon ovog razgovora sa omiljenim Šolakovim bivšim diplomatom, sam evropski komesar Varhelji (kao samo jedan u nizu) saopštio da je odluka Prištine o ukidanju dinara usvojena bez prethodnih konsultacija. Dakle, ne samo da nije u "Ohridskoj mapi puta", već nikada o njoj nije ni bilo konsultacija.Da li će ovo diskreditovati bivšeg diplomatu Vujovića kao sagovornika na ove ili bilo koje teme u budućnosti? Neće. Jer on je tu po zadatku, a taj zadatak se ne tiče istine - zaključila je Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija