• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B.P.

19.03.2024

07:00

Najveća bruka i sramota! Đurić o haosu u Skupštini: Sva nedela ovih neradnika naš narod odlično zna i baš ništa nije zaboravio!

Informer

Vesti

Najveća bruka i sramota! Đurić o haosu u Skupštini: Sva nedela ovih neradnika naš narod odlično zna i baš ništa nije zaboravio!

Podeli vest

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije na kojoj treba da se izabere predsednik parlamenta održana je juče, a za tu funkciju je predložena potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić.

Povodom toga za Informer se oglasila i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić. 

- Poslanici tzv. opozicije su na sednici Narodne skupštine nastavili u svom, ustaljenom, nasilničkom maniru. Sve uz viku i divljanje. Na potpuno identičan način ponašali su se i tokom prethodne sednice kada su zakletvu, umesto pred građanima Republike Srbije, položili pred kamerama tajkunskih televizija. Pokazali su krajnji stepen nevaspitanja i nepoštovanje prema profesoru Stojanu Radenoviću koji je kao najstariji poslanik predsedavao - rekla je ona i dodala: 

- Njihovi aktivisti su poslednjih dana presretali, maltretirali čak i fizički napadali, i to mučki, sa leđa aktivistkinje Srpske napredne stranke, dok su u svojoj kampanji mržnje, juče u Kikindi otišli korak dalje - ispisivali su sramne i vulgarne parole usmerene protiv predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Reč je o ljudima koji direktno sprovode nasilje na svakom koraku, na svakom mestu, u svakom trenutku - ističe. 

Kako je istakla, sednica je počela minutom ćutanja zbog svih nedužno stradalih u martovskom pogromu.

- Osim Miroslava Aleksića, koji je jučerašnji dan iskoristio ne za napad na Kurija ili albanske ekstremiste, već za napad na Aleksandra Vučića, svi ostali predstavnici te tzv. opozicije su ćutali. Ni reč nisu rekli. Nisu hteli, ni želeli da naljute svoje prijatelje i principale, promotere takozvane kosovske nezavisnosti. I ranije su se tih dana ponašali jednako neodgovorno i licemerno, pa su 17. mart 2019. godine iskoristili za napad na predsednika i Predsedništvo. Tada niko u svetu, ni jednu jednu reč, nije rekao o tome da je tog dana, tog 17. marta 2004. godine pokušano etničko čišćenje. 
Sva nedela, ovih neradnika naš narod odlično zna i baš ništa nije zaboravio. U mišljenju našeg građana ova tzv. opozicija ostaće zauvek  - najveća bruka i sramota - istakla je Nevena Đurić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17