• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2024

08:24

Totalno rasulo u đilasovoj koaliciji! Dragana Rakić: Ne postoji odluka o bojkotu izbora!

printscreen

Vesti

Totalno rasulo u đilasovoj koaliciji! Dragana Rakić: Ne postoji odluka o bojkotu izbora!

Podeli vest

Dragana Rakić, potpredsednik onoga što je ostalo od Demokratske stranke i najbliža saradnica Zorana Lutovca, rekla je na tajkunskoj televiziji Nova S da još uvek ne postoji zvaničan stav da se izbori 2. juna bojkotuju

U takozvanoj koaliciji "Srbija protiv nasilja" očigledno postoji veliki raskol među mišljenjima lidera stranaka koju je čine.  

Voditeljka Nove S: Kakvi rezultati će biti posle bojkota izbora 2. juna od strane dve najveće opozicione liste i koliko to može biti loše za vaše dve liste?

Dragana Rakić: Još uvek ne postoji zvaničan stav "Srbije protiv nasilja" da li će i na koji način učestvovati na izborima.

Voditeljka: Kako mislite da ne postoji zvaničan stav?

Rakić: Još uvek nismo imali Predsedništvo koalicije... Mi smo koalicija od 9 stranaka, postoje različiti stavovi, još uvek razgovaramo.

Ako ne mogu da se dogovore u svojoj koaliciji, kako bi tek zemlju vodili... Podsetimo, juče je Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana (PSG) isključen iz poslaničkog kluba SSP Dragana Đilasa.

Tajkun je izbacio tri poslanika Pokreta slobodnih građana - Pavla Grbovića, Anu Oreg i Vladimira Pajića, čime se raspala Đilasova poslanička grupa i više u nazivu poslaničke grupe više nema "Pokret slobodnih građana, nego samo Stranka slobode i pravde! 

Grbović je juče izjavio da to "trenutno nije tema" i da je njegov stav da ne treba bojkotovati predstojeće izbore u Beogradu 2. juna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak
Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

10.04.2024

17:18

sledeća vest

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija