• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

07:40

OD DANAS KREĆE NOVI MUNDIJAL! Mesi ODBIO da zaigra "POSLEDNJI PLES" pa ZAGRMEO nakon pobede!

Tanjug/AP

Fudbal

OD DANAS KREĆE NOVI MUNDIJAL! Mesi ODBIO da zaigra "POSLEDNJI PLES" pa ZAGRMEO nakon pobede!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je večeras Meksiko 2:0 (0:0) u drugom kolu C grupe Mundijala u Kataru i ostala u igri za plasman u osminu finala

Imala je Argentina sinoć imperativ pobede nad Meksikancima, ne samo zbog velikog rivaliteta već i zbog "golog života" na Mundijalu. Gaučosi su posle poraza od Saudijske Arabije morali da savladaju selekciju Herarda Tata Martina, a na krilima Lionela Mesija to su i uspeli.

Kapiten Argentine postigao je vodeći gol u 64. minutu, a nakon meča priznao je svima koliko olakšanje se osetilo u svlačionici Gaučosa nakon prvog trijumfa na Mundijalu. 

- Znali smo da moramo da pobedimo, ako želimo da ostanemo u takmičenju. Od danas zaista za nas kreće novi Mundijal. Moramo da pobedimo i poslednju utakmicu kako bismo se sigurno kvalifikovali. Napravili smo veliki korak napred, još jedan nas deli od nokaut faze - poručio je samouvereno Lionel Mesi i nastavio. 

- Bilo je jako teško uzdići se jer je Meksiko igrao dobro. Imaju odličnog trenera i igrače koji znaju da drže loptu u nogama. Igrali smo onako kako smo morali u prvom delu, sa visokim intenzitetom. U nastavlku smo se malo smirili i počeli smo da guramo loptu napred, sve dok nismo postigli gol. Tada smo počeli opet da budemo ono što mi zapravo i jesmo. Sada je stvarno lakše - objasnio je kapiten Argentine. 

Foto: Tanjug

Poslednjih dana priča se o povredi Lionela Mesija zbog koje Argentinac trpi teške bolove. Ipak, as Pari Sen Žermena demantovao je sve glasine i rekao da je potpuno spreman za nastavak Mundijala.

- Ko zna šta je sve rečeno poslednjih dana. Pre samo nekoliko dana počelo je to oko skočnog zgloba, a znaju da nemaju ništa. Čini mi se da se ovo sve radi namerno. Ali, sve je u redu. Treniram normalno sa ekipom i sve je kako treba - podvukao je Mesi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija