• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

19:45

"GDJE JE PAPAK ČETNIČKI"?! USTAŠE SLAVE OLUJU NASRED KATARA! Jure i pljuju Borjana, a veličaju etničko čiščenje Srba u Krajini! (FOTO)

printscreen

Fudbal

"GDJE JE PAPAK ČETNIČKI"?! USTAŠE SLAVE OLUJU NASRED KATARA! Jure i pljuju Borjana, a veličaju etničko čiščenje Srba u Krajini! (FOTO)

Podeli vest

Nova bruka i sramota u režiji Hrvata! Milan Borjan je sa Kanadom doživeo poraz od Hrvatske (1:4), koji boli, ali ono što mnogo više boli su užasne provokacije navijača iz "Lijepe njihove", koji su ga provocirali pre meča, a i za vreme meča.

Prvo je ispred stadiona istaknut uvredljiv transparent, koji je imao samo jednu nameru isprovocirati i naneti bol golmanu Crvene zvezde.

Sramno!! Pogledajte samo. Zastava sa slikom traktora koja asocira na vojnu akciju "Oluja", tokom koje je proterano više od 250.000 Srba i ubijeno više od 2.000 ljudi, pretežno civila.

 

Hrvati su nastavili da provociraju Borjana i tokom meča, vikali su i: "Vukovar, Vukovar", vređali su mu i suprugu Snežanu. Provakacije nisu stale ni posle utakmice.

Ovo su samo neke od skandaloznih fotografija koje su kružile društvenim mrežama tokom meča.

Hoće li FIFA reagovati?!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aha

pre 1 godinu

Ima li neko normalan u informeru? Teska nejebica I vekovna frustracija

Tatjana

pre 1 godinu

BOLESNICI, ŠTA DRUGO REĆI O USTAŠINAMA KOJI SVOJ NESRETNI IDENTITET ZASNIVAJU NA MRŽNJI PREMA SRBIMA!

Voja

pre 1 godinu

Eto Evrope na delu kada mi prikazemo svoju zastavu mi sirimo mrznju Srbi ma gde daste ujdinite se.

Jastrebarsko 41

pre 1 godinu

Vristanje ?, i mislim da nije pisalo gdje je papak cetnicki ali srbima to nije vazno

308 Alka 28 Oluja

pre 1 godinu

Slovo U, Šahovnica, Branitelji, Oluja, Karlobag, more, Dubrovnik, Vatreni.... ma, ptit ćete dokle god postojite ko narod, takva vam je sudbina od 1219g...

Vera

pre 1 godinu

BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će biti prvak sveta u Kataru! ....Vatreni imaju najbolji dres do sada, ma baš za prvaka sveta! Plavi dres izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. Beli dres sa šahovnicom je najprepoznatljiviji na svetu, od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem.

jebemo vam matere crne poturic

pre 1 godinu

Srbi su napravili etnicko ciscenje nad hrvatima 1991 nije rat poceo 1995 jebem vam mater tursku zaostalu mitomansku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija