• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2022

11:33

TEST Huawei GT3 Pro - Ceo svet na vašoj ruci!

Huawei

Hi-Tech

TEST Huawei GT3 Pro - Ceo svet na vašoj ruci!

Podeli vest

Kada je Huawei objavio lansiranje nove serije Huawei Watch GT3 satova znali smo da će se raditi o uređajima bez premca, kako smo i navikli od kompanije Huawei

Pametni sat dolazi u lepoj beloj kutiji, koja pored sata sadrži punjač, kratak vodič za brzi početak, i karticu za podešavanje sa QR kodom.Huawei je već učinio izgled pametnih satova elegantnijim sa Huawei Watch GT 3 a sa novim Pro modelom, to se još uvek radi na još bolji način. Postoji veća i manja verzija GT3 Pro sata. Manji dolazi u veličini od 42.9mm, a veći od 46mm.

Izgled

Bili smo u mogućnosti da testiramo manju verziju - odnosno perla beli sat sa keramičkom narukvicom i zlatnim detaljima. Izgleda klasično i elegantno u isto vreme, ali bez blještavosti kako umeju izgledati beli satovi. Zlatni ukrasi na ivici displeja i oko krune su diskretni, a na kućištu i narukvici se zaista oseća visokokvalitetna izrada.

Foto: Huawei

Umesto keramičke narukvice, možete kupiti i kožnu koja doprinosi toj eleganciji. 
Sat odgovara uskim zglobovima, a rad na dodir je takođe veoma jednostavan na manjem displeju.

Povezivanje

Prvi korak je svakako bio aktiviranje sata. Povezivanje sata sa mobilnim telefonom preko Bluethooth-a i prebacivanje podataka sa telefona na sat  je trajalo svega 45 minuta i sat je bio spreman za korišćenje. Operativni sistem za sat HarmonyOS nije ostavio negativan utisak, sat je mogao da se upari i sa Android uređajem i sa iPhone-om.

Foto: Huawei

Ako niste korisnik Huawei telefona, nego imate neki drugi model, potrebno je sa instalirate Huawei Health aplikaciju. Uz pomoć nje ćete moći u potpunosti kontrolisati svoj sat, beležiti i pratiti sve što on i on sam prati. 

Pozivi i notifikacije

Ako su pametni telefon i sat upareni preko Bluetooth-a, možete odgovoriti na pozive ili ih odbiti putem sata. Zahvaljujući zvučnicima i mikrofonu koji su na GT 3 Pro, možete upućivati ​​pozive direktno preko sata a jačina zvuka se podešava preko krunice.

Foto: Huawei

Tekst potpisa

Mobilni telefon je bio u drugoj prostoriji i u testu tom testu se sat pokazao da radi savršeno. 
Kao i obično s Huawei pametnim satovima, takođe možete primati informacije o dolaznim porukama, e-mailovima, događajima u kalendaru ili notifikacijama sa društvenih mreža.

Sport i zdravlje

Kod Watch GT 3 Pro, postoji mnoštvo programa vežbanja, preko 100. Pokrenuto brzo preko (donjeg) dugmeta, naći ćete, na primer, program trčanja (u zatvorenom ili na otvorenom), hodanje (u zatvorenom ili otvorenom), vožnju bicikla (takođe oboje), plivanje), ronjenje, , preskakanje užeta, planinarenje, skijanje, snowboard,, sprava za veslanje i besplatni trening gde ćete imati svog viruelnog trenera. Mogu se dodati dodatni treninzi (npr. HIIT, pilates, boks ili karate; čak je uključeno i streljaštvo).

Foto: Huawei

U aplikaciji Huawei Health ćete, kao i obično, videti broj koraka. Huawei GT3, Pro model vam omogućava merenje zdravstvenih podataka kao što su otkucaji srca, puls, san, SpO2 (sadržaj kiseonika u krvi), nivo stresa kao i telesnu temperaturu. Huawei se poboljšao kod praćenja kvaliteta spavanja i bio je neverovatno precizan u pogledu rezultata vremena uspavljivanja, trajanja spavanja ili kvaliteta samo sna.

Pozadine

Ako želite da se igrate sa vašim satom, a zabavljate sa detaljima koje nosite na sebi, zaplovite beskrajnim katalogom različitih pozadina koje možete postaviti na vaš sat. Da li će biti elegantna jednobojna sa unikatnim detaljima, ili neka šarena, to je na vama. Moj izbor je bila klasična bela sa zlatnim detaljima koja je dodatno doprinela lepoti ovog uređaja.

Baterija

Tradicionalno, model od 43mm ima kraće trajanje baterije od većeg modela sata. Kod Huawei satova baterija obično traje nedelju dana sa manjim modelom, a sa velikim modelom baterija obično traje 14 dana. O ovom drugom ne možemo tvrditi, ali kod modela koji je bio na testu je baterija oslabila tek nakon 7 dana i to uz stalnu Bluetooth vezu i konstantne notifikacije i pozive.

Huawei je uspeo da ovaj sportski sat učini vizuelno zanimljivim i za žene. Manji model takođe nudi brojne programe treninga, kao i obično kod Huawei satova, u malom uređaju imate sve što vam je potrebno i zaista je pravi životni saputnik. 

Foto: Huawei

Tekst potpisa

Operativni sistem za sat HarmonyOS nije ostavio negativan utisak, sat je mogao da se upari i sa Android uređajem i sa iPhone-om.

Sat odgovara uskim zglobovima, a rad na dodir je takođe veoma prijatan na manjem displeju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inspektor

pre 1 godinu

elektronski uredjaji u direktnom kontaktu sa ljudskim telom ometaju i ostecuju funkcije organizma i veoma su opasni i na kraju smrtonosni za ljudsko zdravlje , pogotovo digitalni uredjaji , inace svi digitalni uredjaji su dizajnirani kao vojna neprijateljska tehnologija da skeniraju ljudsku inteligenciju , energiju i kondiciju i onda da budu pretvoreni u oruzje protiv covecanstva , znam ko stoji iza takvih tehnologija i vlada koje takve eksperimente vrse nad gradjanima planete . Pomocu ovog elektronskog digitalnog sata zapadne robovlasnicke sluzbe skeniraju kondiciju ljudskog tela a onda u bilo kom trenutku pomocu elektronskog uredjaja u direktnom kontaktu sa ljudskim telom izazivaju srcani udar i smrt. Decu i gradjane iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga treba uciti da izbegavaju izlaganje elektronskoj radijaciji i dugotrajan direktan kontakt sa elektronskim i digitalnim uredjajima. I sto tehnologija sve vise napreduje elektronski i digitalni uredjaji postaju sve smrtonosniji . Pored mehanickog sata koji radi sam od sebe . Najveca glupost svih vremena je digitalni sat koji trosi energiju i radi na baterije i koji mora biti povezan sa telefonom ili kompjuterom , jedini razlog zasto bi neko reklamirao ovakvu glupu kreaciju elektronski sat je vrsenje elektronskog eksperimenta nad ljudskim telom i manipulisanja ljudskim zdravljem da bi se u buducnosti pomocu digitalnih uredjaja zdravstveno stanje covecanstva moglo sistematski pogorsavati i covek porobljavati. Srbiju je okupiralo zapadno robovlasnicko drustvo i zapadna robovlasnicka zlocinacka elita koja sistematski unazadjuje nauku i obrazovanje Srbije i vraca Srbiju u kameno doba nekakvih dvorskih okrunjenih pedofila kraljevskih neradnika iz kamenog doba i dvorskih vitezova glupana i isterivaca djavola koji spalujuju vestice , generalno primitivizam i bahatizam i stvaranje prevarantskih i lopovskih vlada za pljackanje naroda , sve to se radi d da bi zapadna neobrazovana okrunjena pedofilska dvorska neradnicka genetski prioritetna nacisticka elita mogla da vlada i kontrolise politiku i medije i sada u dilu sa nacistom Klausom Schhwabom reklamiraju kojekakve elektronske proizvode i vrse eksperimente nad opljackanim i porobljenim gradjanima Srbije i celog Balkana .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17