• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. JUN: BLIZANCI, naglo ćete ući u novu vezu, VAGE - moguć novčani gubitak!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 15. JUN: BLIZANCI, naglo ćete ući u novu vezu, VAGE - moguć novčani gubitak!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da će vas iznenaditi sopstveno ponašanje. POSAO: Ulazite u period koji će biti vrlo povoljan za sve u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Zubobolja.

BIK

LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite upravljanjem tuđim novcem, ali istovremeno budite i posebno pažljivi. ZDRAVLJE: Solidno.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. JUNA: Kreće retrogradni Merkur - KVARE SE PLANOVI! Blizancima LAŽNA OBEĆANJA, Device ne treba da donose BITNE ODLUKE, a Lavovi ruše svoje ILUZIJE!

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete naglo ući u novu vezu ili se iznenada zaljubiti u nekog koga ne poznajete dovoljno dobro. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RAK

LJUBAV: Iako će atmosfera generalno biti dobra, može nedostajati prilika za ljubav. POSAO: Dobit od svake vrste trgovine, kao i od privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Pixabay

LAV

LJUBAV: Bićete raspoloženi da različitim znacima pažnje pokažete partneru da vam je stalo. POSAO: Pripremate se za promenu, jer ste svesni da uskoro počinje nova faza. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Krićete ljubav jer nećete biti u stanju da se suočite sa surovom realnošću života. POSAO: Bićete primorani da se u većoj meri pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Moguća je ljubav s nekim iz kruga prijatelja i poznanika. POSAO: Moguć novčani gubitak zbog neočekivanih negativnih dešavanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Se*sualni kontakt sa nekim ko vam se dopada, jer vas to interesuje u ovom periodu. POSAO: Nećete biti sposobni da se povinujete nikakvom autoritetu. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 13. JUN: RAK moguće su pozitivne promene na poslu, DEVICA neće uspeti da nađe zajednički jezik sa partnerom!

Foto: Pixabay

STRELAC

LJUBAV: Moguća su osećanja prema nekome ko vam je nadređen ili nedostižan zbog položaja u društvu. POSAO: Moguće pozitivne promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Teško da ćete danas naći ljubav iako možete ostvariti nova poznanstva. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni i možete preterati u pokušaju da pokažete šta sve umete i možete. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Lako ćete stupiti u komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali ćete lako upadati i u konflikt. POSAO: Napredak samo za one koji se bave programiranjem. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RIBE

LJUBAV: Moguća je tajna afera. Ovo nije dan kada možete doživeti pravu ljubav. POSAO: Ništa posebno ni novo neće se dešavati u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17