• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Mars u Ovnu - NEZADRŽIVA SILA! Lavovima novo POZNANSTVO, Blizanci i Device u problemu do 12. jula, a ovom ZNAKU sledi DOGAĐAJ koji će mu PROMENITI ŽIVOT!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Mars u Ovnu - NEZADRŽIVA SILA! Lavovima novo POZNANSTVO, Blizanci i Device u problemu do 12. jula, a ovom ZNAKU sledi DOGAĐAJ koji će mu PROMENITI ŽIVOT!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde tokom jula meseca...

OVAN

Posao - Ulazak Marsa u vaš znak, koji će se tu zadržati do 6. januara 2021. godine donosi vam ogromnu prekretnicu u životu. Ovo je mesec prelomnih odluka i iznenadnih događaja koji će vam promeniti život. Retrogradan Merkur vam otežana posao do 12. jula, tako da treba da budete strpljivi, a to će vam biti najteže.

Ljubav  - Venera je krenula napred, ali je na udaru od Neptuna, pa u odnosu sa partnerom isplivavaju sve tajne i laži za koje se ranije nije znalo. Ovo je period suočavanja sa realim činjenicama i oslobašanja od iluzija. Ukoliko ste slobodni, počećete da se dopisujete sa jednom osobom iz okruženja.

Zdravlje - Lošije. Učestale glavobolje.

NAJVEĆI BAKSUZI ZODIJAKA: 3 znaka kojima sreća stalno izmiče iz ruku!

 

BIK

Posao - Jul mesec je u znaku finansija. Pošto je Venera krenula napred, konačno ćete uspeti da rešite finansijske probleme, ali i dalje treba da se čuvate prevara. Moguće je da vam na poslu neko obeća nešto što neće biti ispunjeno, tako da dobro proverite ono što vam se nudi.

Ljubav - Ulazak Marsa u polje tajni neće vam pasti lako u emotivnom smislu jer će poverenje sa partnerom biti na testu. Moguće je da ćete saznati nešto što vam ne odgovara . Ukoliko ste slobodni, jedan Ovan će iz potaje pokušati da vas šarmira. Nemojte da padate na lažna obećanja.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Do 12. jula situacija će na polju finansija i posla biti veoma neizvesna. Međutim, iza toga, Mars u Ovnu odnosi vam novu poslovnu ponudu preko prijatelja. Od 12. jula počinje daleko stabilniji period za vas u svakom pogledu, tako da će vam konačno svanuti.

Ljubav - Pošto Venera isto ide napred, konačno vaš šarm dolazi do izražaja. Imaćete priliku da započenete novu etapu u ljubavi, bez griže savesti za onim što se dogodilo u prošlosti. Mesec jul će za vas biti emotivno stabilniji nego jun. 

Zdravlje - Poboljšanje.

 

LUDAČKA SREĆA ČEKA ova 4 znaka: Ako budete PAMETNI, evo šta ovo leto može da vam donese!

RAK

Posao - Ulazak Marsa u Ovna doneće vam iznenadne obrte na poslu. Mnogo toga će se dogoditi neočekivano, pa ćete odluke morati da donosite u momentu. Očekuju vas pojačanje tenzije i nerazumevanje. Jedna osoba će uporno kritikovati vaš rad i imaćete problem sa autoritetom.

Ljubav - U ljubavi je situacija neizvesna i ukoliko vam se dopada neko sa kim sarađujete, imaćete probleme. Nije dobar momenat da mešate privatno i poslovno. Očekujte da ćete saznati mnoge stvari koje su bile skrivene. Možda vam se dopada neko ko je zauzet.

Zdravlje - Slabije.

 

LAV

Posao - Sunce u Raku donosi vam period u kojem niste raspoloženi za inicijativu, pa će tako biti i početkom meseca. Međutim, jul mesec definitivno donosi preokret jer će vas dominantna energija Marsa razdrmati i doneti nove šanse za posao. Ovo je meseca kontakte sa inostranstvom i zasigurno je da ćete otputovati.

Ljubav - Imate priliku da ostvarite novo poznantvo. Jedno je preko prijatelja, a drugo preko društvenih mreža. Iz jednog druženja, potpuno neočakivano može da vam se dogodi ljubav. Uzbudljivi mesec nego prethodni!

Zdravlje - Stabilnije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Retrogradan Merkur vam donosi probleme do 12. jula, a iza toga će se situacija popraviti na svim poljima, Konačno ćete imati utisak da na poslu ima smisla to što radite. Iako ćete i tokom jula voditi bespotrebne razgovore, ovo je prilika da uradite nešto pozitivnije i krenete napred.

Ljubav - Izlazak Marsa iz Riba donosi vam smanjenje tenzija sa voljenom osobom. Mesec jul će biti daleko mirniji i imaćete priliku da izgladite odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, jedan osoba sa posla će flerotovati sa vama.

Zdravlje - Stabilno.

 

 

VAGA

Posao - Izlazak Marsa iz Riba donoeo vam je olakšanje na poslu, pa ćete izaći iz maglovitog perioda nejasnih odnosa. Iako će vaš poslovni partner stalno kritikovati vaš rad, barem ćete znati na čemu ste. Odličan je mesec za kontakte sa inostranstvom i putovanja.

Ljubav - Mars i Venera u harmoničnom odnosu donose vam mesec za početak nove romanse. Venera konačno ide nappred, pa imate priliku da napravite korak ka budućnosti. Ukoliko ste u vezi, odnos će napredovati, a ukoliko ste sami, upoznaćete jednu upornu osobu. Moguća je romansa iz strasti.

Zdravlje  - Umor.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Ovnu snažno deluje na vaše polje posla, pa ćete se aktivirati više nego ikada. Imaćete obaveza preko glave, tako da će vam jul biti dinamičan. Imaćete i konflikte sa saradnicima, ali ćete biti voljni da isterate stvari do kraja. Mesec jul će biti drastično drugačiji nego jun, pa možete da očekujete i promene na poslu.

Ljubav - Venera konačno više nije retrogradna, pa imate priliku da počnete ispočetka. Odličan je momenat za upoznavanje nove osobe koja bi mogla da vam znači u životu. Ukoliko imate nekoga, ovaj mesec doneće poboljšanje vašeg odnosa. Ukoliko ste sami, sledi vam novo poznanstvo.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Jul mesec donosi vam pomak na poslu. Konačno ćete imati utisak da vaš rad nije uzaludan. Mnogi pripadnici vašeg znaka radiće dva posla istovremeno ili će dobiti i novu ponudu. Ulazite u novi ciklus štednje do decembra, pa treba da budete racionalniji sa finansijama.

Ljubav - Retrogradan Merkur prestaje 12. jula, pa će se vaš odnos a partnerom razjasniti. Završavate ciklus povratka u prošlosti i počinjete da gradite nešto novo. Ukoliko ste slobodni, jedan Blizanac ili Rak će vas šarmirati. Slobodni Strelčevi započeće vezu iz strasti sa jednim vatrenim znakom.

Zdravlje - Poboljšanje.

 

JARAC

Posao - Retrogradan Saturn u vašem znaku stavlja vas na poslednji test izdržljivosti do decembra. Zbog Marsa u Ovnu uslediće velike promene, pa je moguće da promenite mesto življenja ili nešto bitno što će vam naglo doneti preokret. Ne nadajte se mirnom mesecu i pripremite se za neočekivano. Na poslu vas očekuje nerazumevanje do 12. jula, a iza toga ćete biti spremniji da branite svoje stavove.

Ljubav - Mars u Ovnu, Saturn opet u vašem znaku, ukazuje na to da ne tolerišete sredine i kompromise. Iscrpeli ste sve moguće izgovore za situaciije koje ne valjaju u ljubavi i sada pravite drastičan presek. To će možda doneti raskid ali ćete vi biti ta osoba koja će doneti prelomne odluke u ljubavi.

Zdravlje - Osetljivo. Čuvajte se povreda.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Bolji položaj planeta donosi vam rezrešenje mnogih briga u julu. Dani će vam prolaziti brzo, a i odgovaraće vam taj tempo. Sve ono što se usporavalo poslednja dva meseca konačno će se realizavati. Vraća vam se energija i imate veliku moć ubeđivanja. Oporavićete se finansijski.

Ljubav - Partner vam je osetljiv ali i zatvoren u ovom periodu. Sve ono to vi niste. Očekujete direktan razgovor, a to se ne dešava. Moraćete da budete strpljivi prvi deo meseca ako želite da poboljšate odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, biće vam primamljivi Blizanci i Rakovi.

Zdravlje - Odlično.

 

RIBE

Posao - Izlazak Marsa iz vašeg znaka donosi vam konačno razrešenje problema i odlične mogućnosti za finansije! Ovo je mesec dodatne zarade i konačno ćete imati bolju novčanu situaciju. Iza 12 jula čućete konačno dobre vesti na poslu, jer vam retrogradni Merkur do tada usporava realizaciju svih poslovnih planova.

Ljubav - Druga polovina jula je obećana za ljubav. Prve dane meseca probajte da ne osuđujete partnera koji će biti neodlučan i rasejan. Vi ćete očekivati nešto konkretnije, a to se neće dešavati do 13. jula. Ukoliko ste slobodni, odgovaraće vam Rakovi.

Zdravlje - Odlično.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija