• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. JULA: Devicama IZNENADNI PREOKRET, Strelčevi ŠTEDE NOVAC, a ovaj znak prolazi kroz NAJVEĆE PROMENE!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 20. JULA: Devicama IZNENADNI PREOKRET, Strelčevi ŠTEDE NOVAC, a ovaj znak prolazi kroz NAJVEĆE PROMENE!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur je krenuo napred, ali je u Raku, pa sve prepreke na poslu doživljavate lično. Imaćete česte nesporazume, jer pod uticajem Marsa ne želite da pravite kompromise. Imate snažan otpor prema bilo kakvim autoritetima na poslu.

Ljubav - Mars i Venera u dobrom aspektu donose vam lepu nedelju sa povoljnim razgovorima. Flert preko poruka će biti intenzivan. Strastveni ste i odlična je nedelja za nova poznanstva.

Zdravlje - Umor.

 

Foto: Pixabay

BIK

Posao - Venera u drugom polju donosi vam priliku da zaradite veći novac. Najverovatnije ćete dobiti priliku za bolje plaćen posao, ali treba da se čuvate lažnih obećanja. Ono što vam se bude nudilo svakako će delovati bolje nego što jeste.

Ljubav - Partner vam je u fazi kada se brzo iznervira, a vama je mnogo toga smešno. Uspećete da pronađete balans. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednog impulsivnog Ovna.

Zdravlje - Čuvajte se prehlada.

 

BLIZANCI

Posao - Bolja pozicija Merkur donosi vam razrešenje finansijskih problema. Međutim, na poslu imate utisak kao da ste se vratili da stare probleme, pa i niste saznali ništa što već ne znate. Bolja nedelja za novac!

Ljubav - Partner povremeno vrši pritisak na vas, jer ima probleme koje ne uspeva da reši. Vama je svega preko glave, ali ste u boljoj fazi, pa nećete ulaziti u konflikte.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

RAK

Posao - Zbog Marsa u Ovnu već ste počeli da osećate turbulencije na poslu. Sve može da se promeni preko noći i ne treba da trošite energiju na rasprave. Ovo je vreme promena.

Ljubav - Očekuje vas nestabilan period u ljubavi. Lako ulazite u rasprave jer vam sve smeta. Želite da rešite neki problem koji sa partnerom imate iz prošlosti. Jedna osoba vazdušnog znaka želi da vas upozna.

Zdravlje - Osetljivo.

 

LAV

Posao - Sunce u Raku u dvanaestom polju donosi vam nepredviđene situacije na poslu. Kada se najmanje budete nadali, može da se dogodi nešto što će vam poremetiti planove. Osetljivi ste i sve doživljavate lično.

Ljubav - U ovom periodu čete ostvariti zanimljiv odnos sa jednom osobom koja vam se predstavlja kao prijatelj. To će verovatno biti Blizanac ili Vaga. Iz jednog iskrenog prijateljsva može da se rodi ljubav.

Zdravlje  - Nesanica.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Povoljnija pozicija Merkura donosi vam dobru nedelju za rizik! Imate priliku da rizikujete, a dobijete nešto u vašu korist. Odnosno, mogući su iznenadni pozitivni prokreti. Sklapate nova, iskrena prijateljstva.

Ljubav - Sa partnerom ste u sve boljim odnosima. Emotivni ste i imate više razumevanja. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo preko prijatelja.

Zdravlje - Dobro.

AKO GA IMATE PORED SEBE, SREĆNICA STE! Ovo je NAJBRIŽNIJI partner u horoskopu!

VAGA

Posao - Čudna pozicija Venere i Neptuna donosi vam prevelika očekivala. Nadate se da ćete više dobiti od nekog posla koji nije takav kakav vam se čini. Čuvajte se lažnih obećanja. Najradije biste otputovali ali ćete morati da menate planove.

Ljubav - Situacija u ljubavi je daleko bolja, samo što partner ima potrebu da kritikuje svaki vaš potez. Upoznaćete impuslivnu osobu koja će aktivno želeti da vas osvoji.

Zdravlje - Sklonost prehladama.

 

ŠKOPRIJA

Posao - Zbog Marsa u Ovnu ste preduzimljivi i nemate strpljenja bilo šta da čekate. U fazi ste kada ulažete inicijativu da promenite svoj status na poslu. Mogućnost sklapanja novog poslovnog partnerstva zbog para.

Ljubav - Prava je nedelja za nova poznanstva. Jedna osoba će vas snažno privući, pa ćete konačno biti u fazi kada želite da se pokrenete. Vi ćete biti glavni inicijator susreta.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Retrogradan Saturn donosi vam period u kojem treba da naučite više da štedite. Na poslu ćete shvatiti da stvari nisu onakve kakve su vam se činile, ali ćete imati dovoljno energije da ostvarite ono što ste želeli.

Ljubav - Znatno je bolja nedelja za ljubav. Jedna osoba vazdušnog znaka će otvoreno flertovati sa vama. Ukoliko ste u braku, imaćete češće rasprave oko finansija.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Vi ste znak koji prolazi kroz najveće promene i taj ciklus će se završiti do decembra ove godine. Sve vam ide otežano i trpite pritiske sa raznih strana. Donosite odluke u momentu, što uopšte niste navikli, ali je takav period.

Ljubav - Imate više prilika za ljubav. Tu je jedna komunikativna osoba, ali i druga koja je emotivna prema vama. Imate više od jednog izbora za ljubav.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Pred vama je dinamična nedelja sa boljim pregovorima. Nećete sedeti mirno i sve će se dešavati brže nego što ste mislili. U prilci ste da ostvarite dobre pregovore. Odlična saradnja sa Rakovima i Ovnovima.

Ljubav - Vašem partneru je potrebna podrška. Vi ste u boljoj poziciji nego osoba koju volite. Potrebno je da pomognete partneru da reši problem koji ima.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - Sunce u Raku doprinosi da na poslu sve doživljavate lično, pa ne vidite da se previše unosite u situacije u koje ne biste trebali. Odlična je nedelja za finansije. Imate prilike da zaradite dodatni novac posredstvom Ovna.

Ljubav - Harmoničan odnos Merkur i Neptuna donosi vam više romantičnih susreta. Jedna osoba vodenog znaka će se potruditi da vam bude lepo. Dobar momenat za početak nove romanse.

Zdravlje - Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17