• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 9. OKTOBAR! LOŠA SREĆA PRATI OVNA I RAKA, ŠKORPIJE očekuje napredak, dok se RIBAMA savetuje da POSETE LEKARA!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 9. OKTOBAR! LOŠA SREĆA PRATI OVNA I RAKA, ŠKORPIJE očekuje napredak, dok se RIBAMA savetuje da POSETE LEKARA!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Današnji dan neće biti u znaku ljubavi, ali moguća su nova i perspektivna poznanstva. POSAO: Gubitak novca na igrama na sreću ili pri bilo kakvom riziku ili špekulaciji. ZDRAVLJE: Uganuća.

BIK
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom ako ste već u vezi. POSAO: Moguće veće promene, možda i promena toka karijere. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI
LJUBAV: Uživaćete u harmoničnom ljubavnom odnosu i moguće je poznanstvo sa nekim ko je vaša srodna duša. POSAO: Možete početi neki novi projekat ili napraviti preokret u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Atmosfera u vašem ljubavnom životu će biti vrlo negativna, moguće su neprijatne promene. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine, a moguća je i promena posla. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV
LJUBAV: Vrlo ste pozitivni, što će rezultirati dobrom energijom u ljubavnom odnosu. POSAO: Možete imati uspeha u vezi sa transportom, što je bitno onima koju se bave logistikom. ZDRAVLJE: Virusne upale.

DEVICA
LJUBAV: Vodite računa o tome kome poklanjate srce, jer lako možete biti povređeni. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se iznenada zaljubiti u nekoga, ali bez izgleda za ostvarenje trajnijeg odnosa. POSAO: Uvećan obim posla i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete problema jer će osoba koju volite biti vrlo nemirna i nezainteresovana za vašu vezu. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri i popularnost će vam porasti. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu više vas interesuju prijateljski odnosi. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Vaša potreba da se osamite izazvaće zahlađenje u odnosu. POSAO: Moraćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali ili da popravljate nešto što je loše urađeno. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali neće vas inspirisati na ljubav. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Unapređenje procesa rada i uopšte modernizacija. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Snažan libido je često od pomoći u romantičnim odnosima, ali danas će napraviti problem. POSAO: Loši međuljudski odnosi će vas zamoriti i nagnati da razmišljate o promeni posla. ZDRAVLJE: Posetite lekara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17