• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 28. OKTOBAR: BIK treba da zaboravi na bilo kakav PARTNERSKI POSAO, a ovaj znak da se PRIPAZI PADA IMUNITETA!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 28. OKTOBAR: BIK treba da zaboravi na bilo kakav PARTNERSKI POSAO, a ovaj znak da se PRIPAZI PADA IMUNITETA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Dan ne obećava bitne događaje na planu ljubavi. Bićete skoncentrisani na prijateljske odnose. POSAO: Ovo je povoljno vreme da ostvarite nove kontakte u poslovnom svetu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

BIK
LJUBAV: Bićete nepoverljivi zbog negativnih iskustava iz prošlosti. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o partnerskom poslu, ali to u stvari nije dobra ideja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI
LJUBAV: Lako možete naći ljubav na bilo kakvom mestu zabave ili na nekom događaju. POSAO: Uslovi rada će se poboljšati ili ćete imati prilike da birate između dva posla. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Pronaći ćete svoj duševni mir, koji je bio narušen nekim dešavanjima u prethodnom periodu. POSAO: Moguć je manji uspeh u vezi sa poslom i podrškom okoline. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Ovo baš i nije vaš dan za ljubav, ali možete barem ostvariti neke kontakte. POSAO: Doživećete stabilizaciju u sferi finansija, možda i neki neočekivan manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Imate više prilika u ljubavi, a to može da bude problem ako ste već u vezi. Biće vam teško da ostanete verni. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Foto: Shutterstock

VAGA
LJUBAV: Bez bitnijih dešavanja u vezi sa ljubavlju. Izgleda da ćete biti okrenuti drugim stvarima u životu. POSAO: Pružiće vam se neka prilika u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguća tajna afera. To može da bude ili zato što ste vi ili osoba koja vas interesuje u vezi ili braku. POSAO: Puni ste energije i entuzijazma kada je u pitanju rad. ZDRAVLJE: Infekcije.

STRELAC
LJUBAV: Bićete vrlo velikodušni i romantični ovih dana, pa lako možete oduševiti voljenu osobu. POSAO: Bićete pre svega zainteresovani za zaradu, a manje za ono šta radite. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Nećete imati prilika za ljubav, niti će vas to interesovati. Bićete usmereni na karijeru. POSAO: Ulagaćete u posao ili obrazovanje kako biste mogli da napredujete. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete vrlo društveni, cirkulisaćete u većem društvu, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Imaćete uspeha ako tražite posao u IT oblasti ili u vezi sa marketingom. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

RIBE
LJUBAV: U ovom periodu tražite nekoga ko će vas razgaliti i oraspoložiti, što nije lak zadatak. POSAO: Vaša kreativnost je naglašena, što je povoljno za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17