• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 10. NOVEMBAR! Ovna i Bika očekuje FINANSIJSKI GUBITAK, DEVICE I VAGE će imati LJUBAVNE TURBULENCIJE, a ovi znaci treba da PRIČUVAJU ZDRAVLJE!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 10. NOVEMBAR! Ovna i Bika očekuje FINANSIJSKI GUBITAK, DEVICE I VAGE će imati LJUBAVNE TURBULENCIJE, a ovi znaci treba da PRIČUVAJU ZDRAVLJE!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde predviđaju...

OVAN
LJUBAV: Preterano ćete reagovati na neke događaje u vašem ljubavnom životu, iako ćete imati sve uslove za sreću. POSAO: Moguć finansijski gubitak. ZDRAVLJE: Gastritis.

BIK
LJUBAV: Mešanje prijateljstva i ljubavi izazvaće negativnu energiju. POSAO: Oprezno manipulišite novcem, pogotovo ako radite sa novcem drugih ljudi. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Danas ćete biti nešto kritičniji i bezvoljniji, što može pokvariti dobar utisak koji ste ostavili na osobu koja vam se dopada. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Kontakt sa privlačnim osobama, ali neke stare emotivne rane će vas sprečiti da iskoristite prilike. POSAO: Pažljivo pročitajte sve što potpisujete, da se kasnije ne biste kajali. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV
LJUBAV: Ovo nije dan kada ćete naći pravu ljubav, ali zato će vas neko fizički privući. POSAO: Bićete preokupirani finansijama i u iščekivanju novčanih infuzija. ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.

DEVICA
LJUBAV: Situacija je problematična, a vama neće biti jasno zašto. POSAO: Donećete pogrešnu odluku, pa bi bilo pametno da sačekate bolje vreme ako idete u neka veća ulaganja. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ako ste sami, danas nećete imati šansi da nađete trajnu ljubav, ali biće prilika za neke druge kombinacije. POSAO: Uspeh u radu s ljudima i u kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Izabrana osoba će imati šta da vam zameri, ali vi tome nećete pridavati značaj. POSAO: Uspeh u svakom radu koji je dinamičan i u svemu što zahteva snagu i vođstvo. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu za ljubav. Danas su posebno mogući konflikti. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima na poslu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete, izbegavajte tešku hranu.

JARAC
LJUBAV: Partner će biti nervozan i razdražljiv, zbog čega treba da budete oprezni. POSAO: Moguće je da ćete raditi od kuće ili nešto u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo nestabilan i mogući su ozbiljni problemi u odnosu. POSAO: Rizik vam se neće isplatiti, iako je sve obećavalo da hoće. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Moglo bi se desiti nešto što će proizvesti negativnu klimu u vašem ljubavnom odnosu. POSAO: Suočićete se sa nekim problemima, pogotovo ako radite za druge. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17