• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 13. NOVEMBAR: OVAJ ZNAK će ostvariti neke davno ZACRTANE CILJEVE, a evo ko će se ZALJUBITI U PRIJATELJA!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 13. NOVEMBAR: OVAJ ZNAK će ostvariti neke davno ZACRTANE CILJEVE, a evo ko će se ZALJUBITI U PRIJATELJA!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Trenutno je možda najveći problem to što niste sposobni da bitišete u harmoniji. POSAO: Izvestan napredak je moguć ako se bavite fizički zahtevnim radom ili sportom. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Izabrana osoba bi mogla da se ponaša nezrelo ili da bude hladna i nepristupačna. POSAO: Imaćete priliku da uđete u partnerski posao, ali treba da vodite računa sa kim. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u prijatelja ili nekog koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete problema da uspostavite stabilnost u ovoj oblasti života. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete očekivati disharmoniju u odnosu, a ako ste sami, ne očekujte da danas nađete ljubav. POSAO: Uspećete da ostvarite neke davno zacrtane ciljeve. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV
LJUBAV: U ovom periodu imate prilika za romansu, ali opet se verovatno ništa od velikog značaja neće desiti. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa marketingom. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Bićete nešto zadovoljniji situacijom jer će se okolnosti u vašem ljubavnom životu ipak donekle popraviti. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Urogenitalne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Druga polovina dana biće naročito srećna. Sigurno ćete imati sjajne prilike za ljubav i uživanje. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na izrazito visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Bićete napadni i proizvešćete suprotnu reakciju od one koju želite kod osobe koja vam se dopada. POSAO: Pronaći ćete neki dodatni izvor prihoda. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Nećete verovati da možete osvojiti osobu koju želite. Istina je da niste u povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Izaći ćete iz turbulentnog perioda i situacija će biti stabilnija. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

JARAC
LJUBAV: Vaša trenutno naglašena duhovitost i komunikativnost poboljšaće prilike u ljubavnom životu. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični u vezi sa nekom idejom za privatni biznis. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

VODOLIJA
LJUBAV: Bez posebnog truda vam se može desiti da osvojite nekoga ko je vrlo privlačan. POSAO: Situacija na planu karijere će se popraviti. Imaćete uspeha u kreativnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Iako ćete imati prilike za zabavu i izlazak, nećete uspeti da ostvarite harmoniju u ljubavnom odnosu. POSAO: Promena karijere ili barem promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17