• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 24. NOVEMBAR: Škorpija će imati problema sa novcem, a ovaj znak DOŽIVEĆE IZNENAĐENJE U LJUBAVI

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 24. NOVEMBAR: Škorpija će imati problema sa novcem, a ovaj znak DOŽIVEĆE IZNENAĐENJE U LJUBAVI

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Može se desiti da se suočite sa nekim problemima u odnosu. POSAO: Bićete uobičajeno vredni i posvećeni poslu, ali samo ako vas plata dovoljno motiviše. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete patiti zbog nemogućnosti da ostvarite fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Rad u oblasti marketinga ili javnog mnjenja. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zadovoljni svojim ljubavnim životom, jer ćete ostvariti poznanstva koje će vam uliti optimizam. POSAO: Problemi u privatnom biznisu ili u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Možete imati većih problema u ovom periodu kada je ljubav u pitanju. Možda nećete uopšte imati prilika u ovoj sferi. POSAO: Moguća promena pozicije na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

LAV
LJUBAV: Sačekajte bolje vreme za ljubav, jer ćete kasnije imati više sreće. POSAO: Bićete u skladu sa trendovima, što će vam biti od koristi čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

DEVICA
LJUBAV: U novoj ste fazi u kojoj ste previše skloni da razmišljate o prošlosti i da žalite za propuštenim prilikama. POSAO: Blago pogoršanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Niste u periodu koji je naročito povoljan za ljubav, pa neće biti ni bitnih dešavanja. POSAO: Bićete vrlo nespretni pri ulaganju novca, zbog čega možete zažaliti u budućnosti. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Možda će vas privući osoba s kojom imate profesionalni odnos ili kontakt. POSAO: Nećete baš danas dobiti novac koji očekujete, ali to je samo kratko zakašnjenje. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC
LJUBAV: Može vas privući neko s kim možete imati samo vezu na daljinu. POSAO: Moguće je da će vaši prihodi biti manji nego što ste navikli. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan za ljubav, jer nećete biti zainteresovani ili ćete biti okupirani dešavanjima u drugim sferama. POSAO: Moguće su promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete imati prilike da rešite probleme koji su se javili u prethodnom periodu. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni, što vas može navesti da prekršite neka pravila. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Može se desiti nešto loše što će vam dati razloga da budete nezadovoljni i tužni. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite ili koji rade za vas. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17