• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

03.12.2020

17:23

RASKID SA NJIMA JE GORI OD PAKLA! Ovi horoskopski znaci TOTALNO POLUDE kad ih ostavite - spremni su na SVE!

Horoskop

RASKID SA NJIMA JE GORI OD PAKLA! Ovi horoskopski znaci TOTALNO POLUDE kad ih ostavite - spremni su na SVE!

Podeli vest

Bilo da tebe neko ostavlja ili ti raskidaš sa nekim, to uvek padne teško. Neko zna bolje da se nosi sa raskidom, a neko postane malo depresivan
Raskid sa ova dva horoskopska znaka može biti prava ludnica

Oni jednostavno ne znaju kako da se nose sa slomljenim srcem. Njihove reakcije često odu malo dalje nego što to iko očekuje. Ako ostavljaš osobu rođenu u nekom od ovih znakova, pripremi se na reakciju sa kojom verovatno nećeš znati kako da se nosiš.

Foto: Shutterstock

OVAN

Kada stvari ne idu onako kako su si oni zacrtali, Ovnovi postanu destruktivni, a raskidi nisu nikada nešto što planiramo da će nam se dogoditi. Kada njih neko ostavlja, to im posebno teško pada, radije će oni biti ti koji prekidaju. U tom slučaju je sve u redu. Ovaj znak je ambiciozan i traži onu pravu ljubav koja će trajati zauvek, a kada se pokaže da veza u kojoj su sada nije takva, osećaju se izgubljeno. Odmah nakon raskida će se vratiti sastancima, samo da pokažu bivšoj ljubavi da im je bolje bez nje/njega. Uvek gledaju kako će biti bolji od bivše ljubavi i sve nakon raskida gledaju kao takmičenje.

Foto: Shutterstock

JARAC

Jarčevi su profesionalci u podizanju zidova oko sebe i isključivanju emocija. Obrisaće broj bivše ljubavi, baciti stare zajedničke fotke u smeće i neće ga više uopšte ni spominjati pred prijateljima. Naizgled će se činiti kao da mu je prekid pao lakše od očekivanog, ali u sebi će patiti. Osećaće se posramljeno jer su si dopustili da prema nekome imaju toliko osećanja, a sada ih je taj neko ostavio. Zbog toga što se osećaju kao da su zbog toga slabići ili jadnici, Jarčevi ne žele ikome pokazati koliko pate. Sve će se te emocije nakupljati u njima dok jednom ne puknu, a onda su svi nastradali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija