• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 9. DECEMBAR: DEVICE će same sebi napraviti HAOS, a ovaj znak neka se ČUVA POVREDA

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 9. DECEMBAR: DEVICE će same sebi napraviti HAOS, a ovaj znak neka se ČUVA POVREDA

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Mogući veći problemi, pogotovo ako ste već u vezi ili braku, jer ćete vi biti uzrok disharmonije. POSAO: Uspećete da postignete ono što ste zacrtali. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Povoljne okolnosti će vladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Mogući administrativni problemi, a inače povoljan period za bilo kakav partnerski posao. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Društvo dragih osoba ulepšaće vam dan, a u ovom periodu možete upoznati nekoga ko će vas osvojiti. POSAO: Budite pažljivi i ne preuzimajte rizik. ZDRAVLJE: Povreda.

RAK
LJUBAV: Ako ste sami, patićete zbog nedostatka dobrih prilika u ovoj sferi i možda smanjiti svoja očekivanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervoza.

LAV
LJUBAV: Moguće je da će vam se svideti neka osoba koja je mlađa od vas ili mladolika. POSAO: Klonite se impulsivnog trošenja novca. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Uradićete nešto što će zakomplikovati vaš ljubavni život i zbog čega ćete trpeti. POSAO: Možete dobiti ponudu za posao ili doživeti blagi napredak. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Pixabay

VAGA
LJUBAV: Bićete nezadovoljni trenutnom situacijom, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Uspešno ćete sklopiti dogovor ili potpisati ugovor. Inicijativa će vam doneti mnogo dobrog. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete biti emotivniji nego inače i bilo bi dobro da to iskoristite i pokažete voljenoj osobi šta osećate. POSAO: Bićete skloniji riziku nego inače, ali špekulisanje nije za vas. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom, što će doprineti harmoniji u odnosu. POSAO: Vaše poznavanje stvari i intelekt pomoći će vam u poslu. ZDRAVLJE: Prehlada.

JARAC
LJUBAV: Treba otvoreno da razgovarate sa partnerom o vašoj trenutnoj nesposobnosti da se posvetite ljubavi. POSAO: Dobićete priliku da pokažete svoju kreativnost. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubav vam neće biti u prvom planu i moguće je da se ništa bitno neće desiti, ali sigurno ćete privući nečiju pažnju. POSAO: Bićete vrlo entuzijastični, što će imati pozitivan uticaj. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Bićete otvoreniji za nove kontakte i to je otprilike sve. Ništa novo neće se desiti u ovoj sferi. POSAO: Moguće je da će se vaša finansijska situacija donekle popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17