• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR: Škorpijama NOVA LJUBAV kuca na vrata, dok se DEVICAMA ne piše dobro! Ovi znakovi moraju da čuvaju ZDRAVLJE!

Horoskop

HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR: Škorpijama NOVA LJUBAV kuca na vrata, dok se DEVICAMA ne piše dobro! Ovi znakovi moraju da čuvaju ZDRAVLJE!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog nervoze i netrpeljivosti. Povredićete nečija osećanja. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, kao i u vezi s ugovorima i pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Bićete spremni da se nekome i zamerite kako biste ostvarili ljubav koju želite. POSAO: Povoljan dan za bavljenje umetnošću i kreativnom radom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Imaćete prevelika očekivanja, zbog čega se lako možete razočarati ili potceniti prilike koje imate. POSAO: Povoljan period za one koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

Horoskop

RAK
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan zbog emotivne zatvorenosti partnera ili nedostatka prilika. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Partner će vam prirediti neko prijatno iznenađenje zbog kojeg ćete postati mnogo romantičniji nego inače. POSAO: Moguće su kadrovske promene u firmi. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Vaš ljubavni život ne ispunjava vaša očekivanja, ali treba da uzmete u obzir to da su ta očekivanja možda nerealna. POSAO: Uspeh onima koji se bave sportom ili obrazovanjem. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA
LJUBAV: Već neko vreme imate problema da uspostavite stabilnost u ovoj sferi. To će biti slučaj i danas. POSAO: Možda ste doživeli neke promene i nestabilnost u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Imate šansi da sretnete nekog ko će vam se dopasti, ali s kim nećete moći odmah da ostvarite vezu. POSAO: Administrativni problemi ili poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Nalazite se u periodu promene u sferi odnosa, zbog čega se ne možete nadati da ćete imati stabilan ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

JARAC
LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati prilike za trajnu ljubav, a ako ste u vezi, imaćete problema. POSAO: Bićete vrlo skoncentrisani na ovu sferu, karijera vam je trenutno najbitnija. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Imaćete i previše prilika za ljubav i uživanje, što će vas razmaziti i podići očekivanja na visok nivo. POSAO: Imaćete brojne progresivne ideje u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Moguće promene, i to ne pozitivne. Monoton posao ili loši uslovi rada. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17