• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2021

07:04

HOROSKOP ZA SREDU 13. JANUAR: Ovaj znak je ustao na levu nogu i ništa mu ne ide, dok će VAGA razrešiti neke stvari u LJUBAVNOM ODNOSU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 13. JANUAR: Ovaj znak je ustao na levu nogu i ništa mu ne ide, dok će VAGA razrešiti neke stvari u LJUBAVNOM ODNOSU!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Moguće je da ćete praviti planove koji u sebi nemaju mesta za partnera. POSAO: Izazovan dan za one koji imaju partnerski biznis. ZDRAVLJE: Povreda.

BIK
LJUBAV: Danas nije vaš dan, jer ćete vi biti krivi za disharmoniju u odnosu. POSAO: Promenljivo emotivno stanje utiče na koncentraciju. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje sa voljenom osobom, ili ćete barem razgovarati o toj mogućnosti. POSAO: Vrlo loš dan za sferu karijere. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Vaša osećajna priroda će doći do izražaja i privući odgovarajuću osobu. POSAO: Dobićete ponudu koja će dobro zvučati samo na papiru. ZDRAVLJE: Osetljiv donji stomak.

Foto: unsplash.com

LAV
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta stariji od vas. POSAO: Promene nabolje, veći obim posla i generalno će sve ići mnogo bolje i lakše. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Odličan dan za ljubav, sigurno ćete imati prilike da upoznate ili provodite vreme sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Kadrovske promene u firmi. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će se razrešiti neke stvari u odnosu. POSAO: Promene na poslu. Posebno u vezi sa partnerskim poslovima. ZDRAVLJE: Malokrvnost.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete primećeni gde god da se pojavite jer ćete se truditi da budete neobični. POSAO: Rad u grupi ili sa prijateljima. Iskoristite povoljan period. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Nemojte očekivati promene u ovoj sferi. POSAO: Imaćete problema u vezi sa finansijama ili neka impulsivna ulaganja i trošenje. Budite ekonomičniji. ZDRAVLJE: Nervoza.

Foto: unsplash.com

JARAC
LJUBAV: U ovom periodu ste neodoljivi za sve oko vas, zbog čega lako možete naći ljubav. POSAO: Trpećete zbog neplaniranih troškova. ZDRAVLJE: Gastritis.

VODOLIJA
LJUBAV: Lako se može desiti da upoznate nekoga ko je kao stvoren za vas, iako će ta osoba biti vaša suprotnost. POSAO: Imaćete ogroman kreativni naboj. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguća ljubav sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete biti nestrpljivi u kontaktu sa nadređenima. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17