• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

08.03.2021

07:00

HOROSKOP ZA 08. MART - Bikovi: finansije se popravljaju ali ne opuštajte se! Evo koga očekuje nova ljubav!

Horoskop

HOROSKOP ZA 08. MART - Bikovi: finansije se popravljaju ali ne opuštajte se! Evo koga očekuje nova ljubav!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Ako budete taktičniji u komunikaciji, imaćete više sreće u ljubavi. POSAO: Moguće greške administrativne prirode ili problemi u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Vaš hedonizam će biti još izraženiji i ništa vam neće trebati osim nekoga s kim možete da uživate. POSAO: Vaša finansijska situacija će se popraviti. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti, osoba vrlo burnog temperamenta i beskompromisna. POSAO: Mogući nesporazumi s nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Vi volite osećaj sigurnosti koji vam pružaju oni koji su već prisutni u vašem životu, ne inspirišu vas novine. POSAO: Moguće promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Pixabay

Horoskop

LAV
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate. Lak dogovor i sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu s nekim ko vam se dopada ili ćete se veriti ako ste u stabilnoj ili dugoj vezi. POSAO: Dobit od partnerstva i sreća u pravnim sporovima. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Uglavnom ćete samo flertovati. Odnos sa osobom koja vam se dopada biće na nivou komunikacije. POSAO: Moguće su logističke teškoće. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Pixabay

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavi. Više nećete trpeti tenziju i neslaganje u odnosu. POSAO: Suočićete se s brojnim problemima na radnom mestu i s nadređenima. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC
LJUBAV: Više ćete biti raspoloženi za kratkotrajne avanture i nedefinisane kombinacije nego za stabilnu vezu. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

JARAC
LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče jer ste u ovom periodu krajnje samodovoljni. POSAO: Moguće je da ćete doneti neke vrlo impulsivne odluke. ZDRAVLJE: Glavobolja.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe; nemojte reagovati dok ne budete saznali sve činjenice. POSAO: Novčana infuzija i uopšte blagostanje. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu, zbog čega vam je teško odoleti i lako ćete osvojiti bilo koga za koga se odlučite. POSAO: Puni ste ideja, ali treba vam bolji plan. ZDRAVLJE: Neuralgija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17