• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA! Ovnovi treba da paze šta POTPISUJU, Vagama uspeh na POSLU, a evo kome će se POPRAVITI FINANSIJSKO stanje!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 22. MARTA! Ovnovi treba da paze šta POTPISUJU, Vagama uspeh na POSLU, a evo kome će se POPRAVITI FINANSIJSKO stanje!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Mars u trećem polju doprinosi da ste oštri na rečima, pa možete lako da uđete u konflikt sa saradnicima usled nerazumevanja. Merkur u Ribama donosi vam saznanje o skrivenim informacijama na poslu. Neko prema vama nije bio iskren i treba da vodite računa kome poklanjate poverenje. Budite oprezni šta potpisujete na poslu.

Ljubav – U ovom peirodu je najbolje da budete iskreni, jer je period čudan i lako mogu laži i tajne da vam se obiju o glavu. Skloni ste aferama i intenzivno maštate o jednoj osobo vodenog znaka. Privlače vas misteriozne osobe koje kriju neku tajnu. Ukoliko ste slobodni, možete da se zaljubite u nekoga ko to nije.

Zdravlje – Stres.

 

BIK

Posao – Veoma ste maštoviti, ali i skloni idealizacijama, pa na poslu stvarate prijatelje, koji mogu tako da izgledaju, a zapravo da bude nešto potpuno drugačije.Voema je važno da budete racioanlni u proceni saradnika na poslu. Mešate privatno i poslovno, pa skalpate prijateljstva i tamo gde ih nema. Pazite čije savete slušate.

Ljubav – Pošto idealizujete prijatelje i fantazirate, pravite pogrešne procene, pa vam odnosi deluju drugačiji nego što jesu. Prijateljstva vam deluju kao ljubav  i obrnuto. Sve je to iz potrebe da pored partnera imate i prijateljsku podršku. Ribe su vam veoma privlačne.

Zdravlje – Sklonost prehladama i virusima.

 

BLIZANCI

Posao – Merkur u Ribama kvari vam planove na poslu, pa nećete razlikovati fantatije od stvarnosti. Neko će se truditi da vas prevari, a vi ćete biti spremni da verujete u to. Zbog Marsa u vašem znaku terate po svome i ne želite da uvidite svoje greške. Oprezno sa poslovnim pregovorima jer nije najbolji momenat za promenu posla . Ribe će vam biti kamen spoticanja na poslu.

Ljubav – Niste tolerantni u bilo kakvom odnosu, pa vam je to glavna kočnica ka sreći. Budite racionalniji i nemojte da menjate mišljenje svaki čas. Na poslu postoji jedna šarmnatna osoba koja vam privlači pažnju. Partner insistira više da putujete.

Zdravlje – Više se odmarajte. Potrebno vam je bavljenje sportom. 

Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop

RAK

Posao – Planete u devetom polju donose vam dobru saradnju sa inostranim firmama. Ovo je dobra nedelja za usavršavanje bilo kakvog znanja. Imate priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite. Na poslu očekujete veću zaradu, ali to ide sporije nego što ste mislili. Pokušavate da dobijete sponzorstvo za neku samostalnu delatnost.

Ljubav – Maštate o osobi koja je daleko od vas. To je verovatno neko ko je na putu. U svakom slučaju, ukoliko se potrudite, to može stvarno da se dogodi. Prijau vam osobe u znaku Ribe, a sa jednom Vodolijom ćete imati komplikovani odnos.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

 

LAV

Posao – Nedelja koja je pred vama donosi vam puno kontakata pre svega sa inostranstvom. Mnoge osobe koje su vam potrebne za posao nalaze se na putovanju. Odličan je period za saradnju sa inostranim firmamam. Ukoliko ste mladi, pravo je vreme za usavršavanje. Prijaće vam osobe u znaku Riba i Blizanaca. Širite krug prijatelja.

Ljubav – Mnogo toga vam se dešava na emotivnom planu, ali ste previše toga isfantazirali. Imate ideju o jednoj osobi koja nije realna. Spremite se mnogo toga da idealizujete, ali ne i da priznate sebi da li je to istina.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao – Na poslu vam dolazi lakša sedmica. To je ponajviše zbog toga što ste vi pustili stvari da idu svojim tokom. Pomalo ste odsutni, a to je počelo da vam prija. Ne želite previše da se unosite u probleme na poslu i tako vam je lakše. Posredstvom jedne osobe vodenog znaka dobićete ponudu za saradnju. Međutim, pošto Merlkur ulazi u Ribe, vama će prijati da budete pasivni.

Ljubav – Romantični ste i posvećeni osobi do koje vam je stalo. Ovo je romantična nedelja i najbolje bi bilo da se ne osvrćete na prošlost. Ukoliko ste slobodni, imaćete više od jednog poznanstva. A ako ste u stalnoj vezi, imaćete bračnu ponudu.

Zdravlje – Sklonost prehladama.

 

VAGA

Posao – Krenulo vam je na poslu i to uz pomoć prijatelja. Bićete uspešni i kreativni u svemu što radite. Usvajate bolje radne navike. Imate priliku da pokažete svoje kreativne potencijale. Takođe, nije isključeno da ćete radiit i dodatni posao. Sada imate priliku da ostvarite neki cilj na poslu koji vam je bio važan.

Ljubav – Stvari u ljuabvi se popravljaju, a flertujete i na poslu. Mešate poslovno i privatno, a mnogo toga i krijete za sebe. Budite oprezni u kakve odnose se upuštate. Prijaju vam Vodolije i Blizanci, a Ribe zadaju „glavobolju“.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Planete u Ribama vam odgovaraju, pa ste veoma kreativni. Na poslu želite mnogo toga da menjate, jer vam sve brzo dosadi. Ne drži vas mesto i bilo kakva obaveza koja traje duže vremena vas zamara, jer imate ideje koje želite da realizujete. Svi su vam spori i zbog toga vam teško pada da radite bilo šta rutinski.

Ljubav – Venera u Ribama vam donosi romantičan susret. Ono što je zanimljivo jeste da će se više osoba boriti za vašu pažnju. Imate veliku mogućnost da se zaljubite u jednu osobu vodenog znaka.

Zdravlje – Dobro.

 

STRELAC

Posao – Posla imate preko glave! Karijera vam je najvažnija. Napredujete u svakom smislu iako vas to psihički i fizički iscrpljuje. Veoma ste angažovani oko svih detalja na poslu. Iako se nećete u svemu slagati sa zaposlenima, pokazaćete svoje ambicije i potencijale. Sa Ribama ćete imati povremene nesporazume zbog nedovoljne komunikacije.

Ljubav – Jedna mlađa osoba sa posla želi bolje da vas uporna. Međutim, kako vam je posao bitniji, bićete veoma zbunjeni. Nepovoljna nedelja za početak nove romanse. Ukoliko ste u vezi ili braku, bićete strogi i nepopustljivi prema partneru. Mars u Blizancima donosi vam češće rasprave.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Puno treće polje ukazuje da je pred vama dinamična nedelja sa dobrim pregovorima. Imate mogućnost da ubedite druge u svoje stavove i to je vaša glavna prednost. Mnogo je bolji period za sklapanje ugovora. Verovatno ćete otići na kraće putovanje. Komunikacije će biti intenzivne u svim oblicima.

Ljubav – Flert preko poruka, romantične izjave, samo su deo onoga što se vama dešava. Počeli ste intenzivno da se dopisujete sa osobom vodenog znaka. Pravite velika planove i jedva da imate vremena da vidite sve osobe koje želite. Ukoliko ste u dužoj vezi, možete da planirate brak.

Zdravlje – Dobro.

 

VODOLIJA

Posao – Naglašeno drugo polje popraviće vam finansijsku situaciju. Mars u Blizancima vam odgovara, pa ste se konačno trgnuli iz ustaljenog perioda u kojem vam sve deluje isto. Sada je vreme da uložite inicijativu i zahtevate bolje uslove rada na poslu. Nekim Vodolijama će u narednoj nedelji stići ponuda za bolje plaćen posao! U najmanju ruku, imaćete priliku da radite nešto dodatno, što će vam popraviti finansijsko stanje.

Ljubav – Previše ste opterećeni poslom i finansijama, pa partner ima utisak da ste ga zapostavili. Okrenuite se vašem odnosu, a ne unosite svakodnevene probleme u odnos sa osobom koju volite. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je veoma ambiciozna ali misteriozna u svojim namerama. Privlače vas uspešne osobe.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao – Ulazak i Merkura u vaš znak donosi vam nedelju u kojoj ćete biti preduzimljivi na poslu. Bićete u poziciji da nametnete svoj autoritet i ideje. Moguć je napredak u karijeri. Ovo bi svakako trebala da bude promena na bolje. Iskoristite dobar uticaj planeta da menjate stvari na poslu u pozitivnom smeru. Moguće je da razmišljate o samostalnom biznisu.

Ljubav – Lako možete da se zaljubite, jer ste veoma maštoviti u ovom periodu. Konačno je bolji period za početak nove romanse, pa to treba da iskoritite. Dugo ste bili uspavani i nije vas ništa zanimalo, a sada će to da se promeni. Mars u Blizancima donosi vam porodične rasprave.

Zdravlje – Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17