• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

06.07.2021

11:20

ASTRO ALARM! STIŽE NOVO RETROGRADNO LUDILO! Ove planete idu UNAZAD,  a evo kakve PROBLEME ĆEMO IMATI

Horoskop

ASTRO ALARM! STIŽE NOVO RETROGRADNO LUDILO! Ove planete idu UNAZAD, a evo kakve PROBLEME ĆEMO IMATI

Podeli vest

U julu ulazimo sa četiri retrogradne planete: Jupiterom, Saturnom, Neptunom i Plutonom

Retrogradna planeta donosi probleme u određenoj oblasti, teškoće koje treba da se prevaziđu, mogućnost neuspeha prilikom realizacije planova ili prolongiranje istih.

Jupiter je planeta optimizma, vere i uspeha. Kada je retrogradan ukazuje da će vera biti poljuljana. Jupiter donosi probleme na polju studija, zakona, inostranstva. Ovo je nepovoljan period za polaganje ispita, neki sudski procesi neće biti završeni, nego odloženi, kao i put u inostranstvo. Ovaj tranzit je najbolje iskoristiti za rešavanje problema koje ste imali ranije u nekoj od navedenih oblasti. Tako na primer, ovo označava povoljan period za spremanje ispita koje je student već polagao i pao, koji je zaostao ili za ispit koji je odložen. Što se tiče putovanja mogu biti ili odložena ili može doći do odlaska na destinaciju gde je klijent ranije boravio, pišu Astrousluge.com

Saturn pravi probleme na polju karijere, prijateljstva i veza. On vlada strukturom. Zbog retrogradnosti i lošeg aspekta sa Uranom ukazuje da će mnogo poslovne veze, kao i privatni odnosi biti na raskrsnici. Nezadovoljstvo u navedenim oblastima koje traje duži vremenski period ukazuje da je vreme da se odnosi promene, a ukoliko do toga ne dođe može doći do prekida.

Foto: Pixabay

U julu takođe imamo retrogradne planete

Neptun govori o psihološkom zdravlju, bolnicama pa ukazuje na teškoće u ovim oblastima.

Pluton donosi teškoće na polju finansija naročito kada su krediti i dugovi u pitanju. Utiče na prolongiranje vraćanja postojećih dugova odnosno ukazuje na mogućnost novih zaduženja. Pluton je prirodni vladar polja operacija pa neke operacije mogu biti prolongirane.

Tokom jula sve navedene planete će biti retrogradne. To znači da pomaka u navedenim oblastima nema. Navedene planete će biti retrogradne duži vremenski period, tokom jula, avgusta i septembra. Tek u oktobru situacija se menja na bolje kada Pluton, Saturn i Jupiter kreću direktnim hodom.

Uticaj retrogradnih planeta je opšti i individualni. Četiri znaka će biti pod naglašenim uticajem retrogradnih planeta. To su Strelac (jer je Jupiter njihov vladar), Jarac (zbog vladara Saturna), Škorpija (zbog vladara Plutona) i Ribe (kojima vlada Neptun). Kada je individualni uticaj u pitanju retrogradne planete uticu na ona polja čiji su oni vladari, na primer, ako je neka retrogradna planeta vladar polja zdravlja utiče na zdravlje, ukoliko vlada poljem braka utiče na brak itd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 2 godine

Gluposti i budalastine za bolesne mozgove o planetama Vi samo da nesto napisete , jebiga pare

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17