• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2021

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. AVGUST: Rakovi mogu dobiti posao, a OVAJ ZNAK će biti stabilnog zdravlja!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 14. AVGUST: Rakovi mogu dobiti posao, a OVAJ ZNAK će biti stabilnog zdravlja!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Možete doživeti strastvenu ali kratkotrajnu avanturu. POSAO: Ovo je nije dobar dan za posao, čime god da se bavite, jer imaćete problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Povreda na radu.

 

BIK 

LJUBAV: Smeh I pozitivna komunikacija sa izabranom osobom. POSAO: Očekujte promenu na bolje kada su u pitanju vaše finansije. Blokada partnerskog posla. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.

 

BLIZANCI 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu ili ćete uživati u ljubavi koju već imate, jer se nalazite u povoljnom periodu za ljubav. POSAO: Uspeh na sudu ili postignut poslovni dogovor. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Pixabay

Blizance očekuje uspeh na sudu

RAK 

LJUBAV: Srešćete osobu koja je previše stara za vas I baš će vas ta osoba privući. POSAO: Možete dobiti posao ili doživeti uspeh na poslu. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

 

LAV 

LJUBAV: Nedefinisani odnos ili problem da se utvrde granice I pravila ponašanja u odnosu. POSAO: Uzmite u obzir sve ljude koji rade ispod vas I omogućavaju vam da zasijate kao lider. ZDRAVLJE: Solidno.

 

DEVICA 

LJUBAV: Srešćete bar jednu osobu koja će vas inspirisati na ljubav, a najverovatnije I više od jedne. POSAO: Mogući problemu u sferi nekretnina I privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Stabilnog ste zdravlja.

 

VAGA

LJUBAV: Može vam se dogoditi nešto što će preokrenuti vaš ljubavni život naglavačke. Bićete zatečeni situacijom. POSAO: Mogući manji administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

 

ŠKORPION 

LJUBAV: Danas ćete biti izuzetno zaljubljivi. Možete doživeti ljubav na prvi pogled. POSAO: Ulagaćete velike napore da obezbedite dobre uslove za život ili da pokrenete porodični posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

STRELAC 

LJUBAV: Danas ćete odisati šarmom. Zbog toga vam se može desiti da dobijete veći broj ljubavnih ponuda. POSAO: Uspeh u poslu koji ima veze sa društvenim radom I različitim udruženjima. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Možete biti zadovoljni time kako se stvari odvijaju jer ćete dobiti priliku da se dokažete I imati uspeha. ZDRAVLJE: Vlo dobro.

 

VODOLIJA  

LJUBAV: Možete upoznati osobu koja će vas fascinirati ali s kojom neće biti prilike da ostvarite odnos. POSAO: Danas se nećete biti zadovoljni svojom poslovnom situacijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

RIBE 

LJUBAV: Moguća veza sa osobom stranog porekla ili nekim ko je učen, vrlo obrazovana osoba. POSAO: Bez promena na ovom planu. Morate se više potruditi da ostvarite ciljeve. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ova 3 horoskopska znaka obožavaju SAMOĆU!
Horoskop

Ova 3 horoskopska znaka obožavaju SAMOĆU!

Njihovo idealno poslepodne sastoji se od gledanja omiljene serije, čitanja knjige ili nekog oblika kreativnog izražavanja, a sama pomisao na društvo i razgovor s drugim ljudima čini im se kao bespotreban napor

11.08.2021

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17