• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.10.2021

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. OKTOBAR: Ovnovi su otvoreni za nove ljubavne prilike, a OVAJ ZNAK očekuju problemi na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 21. OKTOBAR: Ovnovi su otvoreni za nove ljubavne prilike, a OVAJ ZNAK očekuju problemi na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN 

LJUBAV: Otvoreni ste za nove ljubavne prilike, a ako ste već u vezi bićete raspoloženi da velikim gestom svima obzananite svoju ljubav. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK 

LJUBAV: Bićete emotivno otvoreno za nove ljubavi i mogućnosti. POSAO: Naićićete na blokade u poslu, uprkos vašem elanu I nekim mogućnostima koje ćete imati. ZDRAVLJE: Bol u predelu donjeg stomaka.

BLIZANCI 

LJUBAV: Vrlo lako se može desiti da se zaljubite u bilo koga, jer ste trenutno vrlo zaljubljivi. POSAO: Vrlo ste praktični danas I pre svega ćete se baviti svojom materijalnom situacijom. ZDRAVLJE: Moguća je prehlada.

Foto: Pixabay

Blizance očekuje moguća prehlada

RAK 

LJUBAV: Moguće je da se ništa posebno neće desiti iz prostog razloga što ste donekle povučeni ovih dana. POSAO: Bez posebnih promena, postojeći trend se nastavlja ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

LAV 

LJUBAV: Bićete raspoloženi za to da podelite neko uživanje sa voljenom osobom, ili ćete biti darežljivi prema istoj. POSAO: Mogući problem pravne ili administrativne prirode. ZDRAVLJE: Skok šećera u krvi.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete otvoreni za druge, za ljubav, zbog čega vam se lako može desiti da je nađete, ili barem doživite romasu. POSAO: Moguće manje pozitivne promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

VAGA 

LJUBAV: Solidna situacija na planu ljubavi. Moguća ljubav na putovanju ili čak sa nekim ko je stranac. POSAO: Uspeh u sferi pružanja intelektualnih usluga I uopšte bavljenja znanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti ljubav sa nekim koga ćete upoznati na mestu zabave. POSAO: Zasijaćete i pokazati svoje sposobnosti. Posebno ako se bavite PR-om ili intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Loše varenje.

STRELAC 

LJUBAV: Vaša pojava će svima delovati neodoljivo, zbog čega ćete dobiti mnoštvo komplimenata I obožavaoca. POSAO: Problemi I odlaganja u parterskom poslu ili sudskom sporu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

JARAC 

LJUBAV: Možda ćete shvatiti da vam je prilika za ljubav bila dugo pred nosem, samo je vi pre niste primećivali. POSAO: Poboljšanje u sferi posla, pogotovo u vezi uslova rada. ZDRAVLJE: Usvojićete zdravije navike.

VODOLIJA 

LJUBAV: Imate manjak energije, što će svakako negativno uticati na vaš ljubavni život, bilo da ste sami ili veću vezi. POSAO: Trudićete se I to će biti nagrađeno. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

RIBE 

LJUBAV: Danas lako možete ostvariti bliskost kroz komunikaciju, pa to treba da iskoritite da napravite pozitivni pomak u ljubavnom životu. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17