• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2022

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 4. MAJ: Device će izgubiti poverenje u partnera, a OVAJ ZNAK će doživeti boljitak u sferi finansija!

pexels.com

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 4. MAJ: Device će izgubiti poverenje u partnera, a OVAJ ZNAK će doživeti boljitak u sferi finansija!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete prekinuti neki odnos u kome ste ili ćete biti nestrpljivi da napravite promenu. POSAO: Nemojte praviti promene pod uticajem trenutnog hira ili raspoloženja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti i promenljivo zdravstveno stanje.

BIK 

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti jer ima šansi da sretnete nekog ko je čaroban. POSAO: Mnogo sitnih radnih obaveza I uspeh u amdinistraciji I trgovini. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete otvoreni I prijateljski nastrojeni, lako ćete upoznati više zanimljivih osoba. POSAO: Moguće je uspeh u sferi nekretnina, kao i u vezi kretivnog izražavanja. ZDRAVLJE: Alergije.

RAK 

LJUBAV: Imaćete dilemu u ljubavnom životu, jer ćete dobiti više primamljivih ponuda. POSAO: Izuzetno vam je naporno da pratite tempo koji se zahteva. Danas biste da se odmorite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: pexels.com

Rakovi će imati ljubavnu dilemu

LAV 

LJUBAV: Naletećete na nekog ko baš kao I vi ima tvrdoglavu prirodu, ali ćete uspeti da se složite. POSAO: Elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da imate problema na radnom mestu. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA 

LJUBAV: Izgubićete poverenje u partnera, zbog nekih nesporazuma koje ste imali. POSAO: Trenutno ste inspirisani da radite od kuće I ako je moguće za sebe kao samostalni preduzetnik. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Sve savršeno funkcioniše u vašem ljubavnom životu, desiće se baš one stvari kojima se nadate. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac I profitirati od onoga čime se bavite. ZDRAVLJE: Loš imunitet, treba da se pričuvate.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti vezu preko mreže I uz pomoć sredstava posredne komunikacije. POSAO: Doživećete izvestan boljitak u sferi finansija. ZDRAVLJE: Alergija ili neželjena reakcija.

STRELAC 

LJUBAV: Zbog trenutnih planetarnih uticaja, imaćete više prilika za ljubav nego što je poželjno. POSAO: Osećate da nemate energije za sve poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

JARAC 

LJUBAV: Moguće je daćete danas sresti nekoga, započeti vezu ili obznaniti svoju ljubav. POSAO: Nepoštovanje nadređenih ili loša komunikacija, dovešće do problema. ZDRAVLJE: Očekujte poboljašnje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA 

LJUBAV: Imaćete sjajnu priliku koju će osujetiti neki problemi iz drugih sfera života. POSAO: Možda ćete okušati svoju sreću u svetu sporta ili zabave I od toga napraviti karijeru. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

RIBE

LJUBAV: Povoljni planetarni uticaji od prošlih dana su vas razmazili. Nemojte previše očekivati. POSAO: Intelektualni rad ili rad u inostranstvu I sa strancima. ZDRAVLJE: Promenljivo I osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17