• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2022

19:33

VOLE DA KONTROLIŠU SVOJE PRIJATELJE! Osobe rođene u ovim znacima obožavaju da drže konce u svojim rukama!

Horoskop

VOLE DA KONTROLIŠU SVOJE PRIJATELJE! Osobe rođene u ovim znacima obožavaju da drže konce u svojim rukama!

Podeli vest

Postoje određeni horoskopski znaci koji vole da drže sve pod kontrolom

Astrolozi kažu da ovi znaci kontrolišu dinamiku i tok događaja!

Ribe

Ako je vaš najbolji prijatelj Riba, možda vam nikada neće zaista otkriti svoje motive, ali uvek ćete ih zateći kako se hvale svojom moći nad vama. Ljudi rođeni u ovom znaku vole da kontrolišu dinamiku moći u prijateljstvima i romantičnim partnerstvima, što znači da često imaju lažne, a ne prave prijatelje.

Bik

Jeste li ikada bili u restoranu s prijateljem Bikom i shvatili da morate jesti ono za šta su se oni odlučili? Ili vas možda uvek kritikuju, a ipak otkrijete da oklevate da izrazite sopstvenu zabrinutost zbog njihovog lošeg ponašanja čak i kada vas to nervira. Ako ste ćutali kako biste zaštitili njihova osećanja, onda znate da imate šefa Bika.

Foto: Shutterstock

Bikovi obožavaju da kritikuju

Devica

Device često nestaju ako njihovim najboljim prijateljima zatreba usluga, ali sigurno će od vas zahtevati usluge i očekuju ih vrlo često. Smatraju da su na moralnom planu jače, zbog čega se osećaju superiorno i oštro prosuđuju odluke svog prijatelja. Pokušavaju da kontrolišu svoje prijatelje i nagovore ih da donesu društveno prihvatljivije odluke.

Lav

Lavovi mogu da budu veliki prijatelji ako s njima imate površno prijateljstvo. Međutim, većina njihovih bliskih prijatelja potvrdila bi da u dubini nisu pouzdani ljudi. Imaju tendenciju da budu šefovi kao prijatelji, što znači da bi njihovi prijatelji bili prisiljeni da rade sve što njihov prijatelj Lav želi i nikada ne bi mogli da odaberu zabavne aktivnosti po svom izboru.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17