• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

24.07.2022

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. JULA DO 1. AVGUSTA! Stiže RETROGRADNI Jupiter - Ovnovi u HAOSU, Škoprijama TURBULENCIJE na poslu, a evo kome se vraća STARA LJUBAV

Freepick

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 25. JULA DO 1. AVGUSTA! Stiže RETROGRADNI Jupiter - Ovnovi u HAOSU, Škoprijama TURBULENCIJE na poslu, a evo kome se vraća STARA LJUBAV

Podeli vest

Pred nama je izazovna astrološka nedelja, jer nas očekuje retrogradni Jupiter od 28. jula koji će se pridružiti Saturnu, Neptunu i Plutonu. Retrogradni hod velikog broja planeta navodi nas na preispitivanje o tome u kom pravcu naš život treba da se kreće. Takođe, mlad Mesec u Lavu 28. jula donosi nam potrebu da se borimo za svoje stavove

OVAN

Posao - Mars u aspektu sa Uranom ukazuje da treba da se spremite za haos i nepredviđene okolnosti. Obećanje o nekom velikom novcu neće biti ostvareno i treba da budete oprezni sa finansijskim ulaganjima. Merkur u lošem aspektu sa Marsom i Uranom donosi vam turbulencije, rasprave i kvarenje planova na poslu.

Ljubav - Venera u Raku doprinosi tome da sve više razmišljate o porodici i najbližima. Obnavljanje rodbinski veza biće ključno u ovom periodu. Osoba do koje vam je stalo je romantična i emotivna. To je prilika da dobijete više pažnje i postanete emotivniji u narednim danima.

Zdravlje - -Slabije.

 

BIK

Posao - Venera u trećem polju donosi vam priliku za bolje pregovore i kraća putovanja. Ipak, zbog uticaja Marsa i Urana u vašem znaku očekuju vas nagli preokreti i donošenje odluka u trenutku. Bićete u situaciji u kojoj morate odmah da reagujete, tako da možete da zaboravite na garancije i planove.

Ljubav - Mars u aspketu sa Uranom kvari vaš odnos sa partnerom. Imaćete utisak da voljena osoba insistira na nekim stvarima koje vam ne odgovaraju. Sve to će usloviti tenzije koje vam nisu potrebne. Kriza u braku ili vezi će biti izvesna.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Freepick

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Merkur u Lavu u trećem polju donosi vam oštar jezik i potrebu javno da iskazujete svoje stavove. To podrazumeva da ćete imati češće konflikte, a na poslu ćete saznati za neke skrivene informacije koje će vas izbaciti iz takta. Imate tajne neprijatelje na poslu koji vam rade iza leđa.

Ljubav - Ne znate kako da izbalansirate između obaveza i privatnog života. Partner od vas ima velika očekivanja, a vi imate previše poslovnih problema koji vas opterećuju. Retrogradni Jupiter vraća vas na stara osećanja iz prošlosti.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.

 

RAK

Posao - Venera u Raku vam pomaže da prevazilazite prepreke, pa nekako sa lakoćom uspevate da razrešite dileme na poslu. Mars i Uran u Biku dorpinose tome da se vaša očekivanja drastično menjaju na svim poljima, a ispostaviće se da pojedine osobe za koje ste mislili da su vam prijatelji to ustvari nisu . Povremeno ste u rascepu između onoga što želite da radite i morate.

Ljubav - Retrogradni Saturn vraća vam staru ljubav u život. Ipak oslonite se na uticaj lep Venere jer vam slede nova poznanstva. Potrebno je da se oslobodite prošlosti i ne vraćate na odnos u kojem ste nekada bili povređeni. 

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepick

LAV

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam vitalnost i pozitivnu energiju, tako da ćete sa lakoćom prevazilaziti prepreke koje vam Mars iz Bika zadaje. Mars u Biku vam donosi češće rasprave na radnom mestu i imaćete potrebu da menjate stvari ali bez obaziranja za tuđe potrebe.

Ljubav - Mars u aspektu sa Uranom donosi vam krizu u ljubavi. Ono što je važno jeste da ne opterećujete partnera sa poslovnim stvarima. Biće tenzija i nesporazuma. Ukoliko ste slobodni, ne nasedajte olako na obećanja preko društvenih mreža.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Merkur i Sunce u dvanaestom polju donose vam potrebu da se sakrijete od svih. Biće vam teško da podnesete pritisak i stres na poslu, pa ćete želeti da imate što više vremena za sebe. Osobe sa kojima sarađujete nisu onakve kakve se predstavljaju, pa treba da pazite kome poklanjate poverenje. Ne upuštajte se u tračeve.

Ljubav - Venera u Raku donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko će uspeti u vama da probudi snažna osećanja iako ćete biti emotivno zatvoreni. Niste spremni da pričate o svojim emocijma. Prijaju vam Rakovi.

Zdravlje - Nesanica.

Foto: Freepik.com

VAGA

Posao - Zbog Venere u Raku i najmanja sitnica na poslu može da vas pogodi, pa pazite kako reagujete na dešavanja na radnom mestu. Imate velike ambicije ali ste i ranjivi, pa dozvoljavate da vas stvari izbace iz takta. Imaćete i česte nesporazume. Podrška prijatelja u ovom periodu će biti snažna, samo treba da je iskoristite.

Ljubav - Mars i Uran u izazovnom aspketu donose vam krizu u ljubavi. Partner ima probleme koje prenosi i na vaš privatni život. Vi ste opterećeni poslom, a voljena osoba nema razumevanja. Obnovićete kontakt sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje  - Osetljiv stomak.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Biku, Sunce u Lavu, doprinose da osećate da vam je svugde "tesno", a naročito na poslu. Ovo je peirod velikih promena koje dolaze neočekivano i turbulentno, tako da treba da se spremite za buran period. Imaćete utisak da non stop kritikuju vaš rad i da ste pod "lupom". Promena posla bi vam prijala.

Ljubav - Mars u Biku donosi vam krizu u ljubavi. Koliko kod da ste emotivni prema osobama do kojih vam je stalo, uvidećete da iskrsavaju situacije koje niste očekivali. Biće ćešćih nesporazuma. Peirod je dobar za Škorpije koje planiraju da otputuju sa partnerom.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Freepick

STRELAC

Posao - Mars je u vašem šestom polju i donosi tenzije, rasprave i  neslaganje u stavovima. Ipak povoljnija je nedelja za finansije, pa će vaš trud itekako imati smisla. Vaša potreba da menjate radno mesto ili profesiju je opravdana, tako da su mogući preokreti kada se najmanje budete nadali. Probajte da izbegnete svađe na radnom mestu.

Ljubav - Jedna osoba koja dolazi sa puta pokušaće da ostvari kontake sa vama ali na pogrešan način. Biće dosta nesporazuma u ovom periodu. Retrogradni Jupiter vraća vam staru ljubav u život.

Zdravlje - Slabo.

 

JARAC

Posao - Uz retrogradni Saturn do 23. oktobra vi ste prinuđeni da učite stare lekcije i vraćate se na probleme koji su nekeda bili aktuelni. Planete u osmom polju donose vam mogućnost rešavanja pitanja nasledstva. Iako imate utisak da morate više da radite nego što napredujete, Saturn će vas u narednim mesecima itekako nagraditi.

Ljubav - Venera u sedmom polju donosi vam zanimljiv susret. Venera u Raku podseća vas da su emocije važne i da treba više da mislite na ljubav. Nije posao najbitniji i nemojte to da zaboravite.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Freepik.com

VODOLIJA

Posao - Mars i Uran u četvrtom polju donose vam iznenadne preokrete. Možete lako da se preselite ili promenite posao preko noći. Imaćete učestale konflikte sa bliskim osobama, a smetaće vam kako vas ljudi doživljavaju u javnosti. Ovo je period u kojem, se testira vaše strpljenje. Venera u Raku iapk vas podseća da treba da budete kreativniji na poslu.

Ljubav - Pred vama je krizni period jer ćete burno reagovati na svako mišljenje koje se kosi sa vašim. Probajte da pronađete kompromis sa osobama do kojih vam je stalo. Loša sedmica za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Mars koji je sve bliži Uranu ukazuje da vas očekuju vesti za koje niste spremni. Imaće sve češće nesporazume u komunikaciji, a lako ulaziti u konflikte kada se tuđe mišljenje ne poklapa sa vašim. Sunce i Merkur u Lavu donose vam puno obavezna na poslu. Radićete više projekata odjednom, tako da neće biti predaha.

Ljubav - Merkur u Lavu u lošim aspektima sa Uranom i Marsom iz Bika ukazuje na tenzije. Ukoliko ste u braku ili imate dugogodišnjeg partnera, odnos će trpeti zbog posla. Nije dobra nedelja za početak nove romanse. Jedna osoba sa posla pokušaće da flertuje sa vama.

Zdravlje - Dobro.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija