• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. OKTOBAR: Bikove će pratiti sreća, a OVAJ ZNAK može imati problema u partnerskom poslu!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. OKTOBAR: Bikove će pratiti sreća, a OVAJ ZNAK može imati problema u partnerskom poslu!

Podeli vest

Danas je četvrtak, 20. oktobar. Otkrijte šta će vam se dogoditi danas

OVAN

LJUBAV: I danas ćete uživati u pozitivnom trendu koji vlada u vašem ljubavnom životu. POSAO: Vi se nikada ne plašite da ostvarite ono što želite, čak i kad vaše ideje nisu sasvim realne. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Danas ćete biti zadovoljni kako se sve odvija u ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke pogodnosti ili bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete napeti i nervozni, pa biste mogli reći nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu, a moguće su i povrede. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Izazivaćete u drugima poverenje, pa ćete lako izazvati i ljubav, posebno kod osoba koje teže emotivnoj sigurnosti. POSAO: Očekujte uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Rakove očekuje uvećan obim posla

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo koketni i komunikativni. Moguće je da ćete upoznati neku mlađu osobu koja će vas osvojiti. POSAO: Elokvencija je danas vaša prednost, ali izbegavajte rasprave. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA

LJUBAV: Nije povoljan dan za traženje potencijalnog partnera, pre svega jer ste vrlo nervozni i neraspoloženi. POSAO: Pogoršanje međuljudskih odnosa. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA

LJUBAV: Moguća je nova ljubav ili će se strasti podgrejati u već postojećoj. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku, ali i imati nekih administrativnih problema na poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Moguć je fizički kontakt sa izabranom osobom ili tajna ljubav. POSAO: Imaćete uspeha, pogotovo ako radite sa prijateljima ili u nekoj društvenoj ustanovi. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Biće vam teško da uspostavite harmoniju u vezi, iako ćete dati sve od sebe. POSAO: Izvestan je manji napredak u sferi finansija. Dobićete nove prilike u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, a imaćete i prilike da je doživite. POSAO: Kontrolišite izdatke, jer ćete biti skloni da trošite bez prethodno napravljenog plana. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta mlađi od vas ili ćete se zaljubiti u dve osobe u isto vreme. POSAO: Atmosfera će se znatno promeniti, i to nabolje. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Partner će biti loše volje, zbog čega bi čak mogao prekinuti vezu ili zahtevati neke promene. POSAO: Možete dobiti dve ponude za posao ili raditi dva posla. ZDRAVLJE: Loše.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17