• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

22.11.2022

09:33

SUTRA TAČNO U 23:57 ČASOVA STIŽE POTPUNI PREOKRET! Mlad Mesec u Strelcu donosi OSTVARENJE ŽELJA - 3 znaka neka se spreme

Horoskop

SUTRA TAČNO U 23:57 ČASOVA STIŽE POTPUNI PREOKRET! Mlad Mesec u Strelcu donosi OSTVARENJE ŽELJA - 3 znaka neka se spreme

Podeli vest

U nedelji koja je pred nama očekuje nas važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec u znaku Strelca (23. novembar), koji je veoma simboličan jer donosi ostvarenje želja

Kako je Strelac najpozitivniji znak u zodijaku, jasno je da će se u nama probuditi vera u dobro, optimizam i želja za putovanjima.

Nakon sezone Škoprije, ova Strelčevska će biti pravi preokert u odnosu na ono što smo imali poslednjih nekoliko nedelja. Očekuje nas više smeha, pozitivnih vesti, a mlad Mesec u ovom znaku može da donese ostvarenje iskrenih želja.

Mlad Mesec u Strelcu najjače će uticati na Strelčeve, Lavove i Ovnove.

Foto: Pixabay

Mlad Mesec u Strelcu 23. novembra u 23:57 časova

STRELAC

Mlad Mesec u vašem znaku treba da iskoristite kako bista ostvarili želju koju vam je najvažanija. Ovo je prilika za ostvarivanje ličnih snova ali i novih početaka. U moru teških perioda, ovaj je dobar i treba to da iskoristite.

LAV

Pred vama je period u kojem možete da mate zanimljiva poznanstva na mestu javnog tipa. Ukoliko ste slobodni, može da vam se dogodi romantičan susret sa osobom koja je stigla sa puta. Veoma pozitivan datum koji će vam prijati.

OVAN

Mlad Mesec u Strelcu u vama budi avanturistički duh. Imaćete mogućnost da otputujete na daleku destinaciju i potrebna vam je promena. Za mlade Ovnove ovo je odličan astrološki aspekat za usavršavanje i studiranje.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17