• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za ponedeljak 25. mart! Bikovi u aferi s nekim iz kruga prijatelja, Strelčevima sledi poslovni uspeh

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za ponedeljak 25. mart! Bikovi u aferi s nekim iz kruga prijatelja, Strelčevima sledi poslovni uspeh

Podeli vest

Svaki horoskopski znak će imati zanimljiv početak nove sedmice, ali će ipak Devicama posebno sve ići od ruke.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Pošto je Sunce ušlo u znak Ovna, bićete u svom elementu i privlačni bez preteranog truda. POSAO: Više uvažavajte nadređene ako želite da napredujete. ZDRAVLJE: Temperatura.

BIK

LJUBAV: Moguć fizički kontakt ili afera sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, ali to neće biti problem, jer će vaš radni elan biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je isuviše posesivan da bi vam odgovarao. POSAO: Nestabilnost u poslu. Želećete da napravite veliku promenu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Osoba sa kojom ste bi mogla biti vrlo kritična i zajedljiva u komunikaciji, što može izazvati problem. POSAO: Imate više posla nego što želite. ZDRAVLJE: Psihički problemi.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Imate problem da naučite da mislite na druge i da partneru date prostora da i on zasija. POSAO: Ulazak u partnerski posao ili uspeh u njemu. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je daleko i koga možda nikada nećete lično upoznati. POSAO: Blago poboljšanje finansijskog stanja. Problemi sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti bolje raspoloženi, samopouzdanje će vam porasti, što će pozitivno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Privremeni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Zahlađenje u odnosu. Ako radite sa partnerom, to će izazvati probleme. POSAO: Imaćete neke neočekivane finansijske probleme. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

ljubav

STRELAC

LJUBAV: U ovom periodu prvo rešenje za bilo kakav problem vam je raskid ili razvod. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa timskim radom i društvenim angažmanom. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Problemi zbog sklonosti da pridajete prevelik značaj poslovnom životu, a premalo energije ulažete u veu. POSAO: Budite oprezni ako potpisujete ugovore. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovo nije vaše vreme i moguće je da se uopšte nećete baviti ljubavnim životom, niti da će se išta dešavati. POSAO: Moguće je da ćete potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RIBE

LJUBAV: Bićete zbunjeni, jer će biti više osoba koje su vam interesantne. POSAO: I dalje moguć zastoj u tokovima novca i problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija