• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.09.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 6. septembar! Jarčevi se zaljubljuju na poslu, a Device očekuju kadrovske promene

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 6. septembar! Jarčevi se zaljubljuju na poslu, a Device očekuju kadrovske promene

Podeli vest

Još jedan uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Imate sreće u ljubavi, ali biće vam teško da budete posvećeni jednoj osobi zbog viška dobrih prilika. POSAO: U periodu ste kada vam nije do rada. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK

LJUBAV: Nećete ostvariti kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Polako ulazite u period koji je problematičan za finansije. Mogući su nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Nećete biti u prilici da nađete ljubav, ali ako izađete, sigurno ćete imati prilike za flert. POSAO: Donećete neke bitne odluke i napravićete promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK

LJUBAV: Moguća je ljubav na daljinu ili sa nekim koga ćete upoznati na daljem putovanju. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama i očekivanjima nadređenih. ZDRAVLJE: Upale.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Šarmiraćete svakoga s kim budete imali kontakt. POSAO: Uspeh u radu sa istomišljenicima. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu jer će komunikacija slobodno teći. POSAO: Moguće su kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Ovo je vreme za izlaske, zabavu i uživanje. Moguće je i da vam neko izjavi ljubav. POSAO: Plodan period za umetnike i kreativce. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Izabrana osoba će imati prevelika očekivanja, zbog čega ćete se osećati kao da vas guši. POSAO: Ovo je vreme za završavanje započetog. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete uspostaviti kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Imaćete uspeha ako radite u oblasti bankarstva i manipulacije novcem drugih ljudi. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se mnogo dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Vaša energija će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će obećavati, ali okolnosti bi mogle da vas nateraju da čekate. POSAO: Popularnost će vam porasti, što je povoljno za posao. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Harmoničan porodični život, a ako ne živite sa osobom koju volite, imaćete želju da to promenite. POSAO: Nepredviđeni događaji mogli bi da vas ometaju u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...
Fudbal

Rade hvalio "orlove", Piksi poručio: Valjda će ovi eksperti shvatiti...

Fudbaleri Srbije sinoć su odigrali 0:0 sa šampionom Evrope Španijom na startu Lige nacija, a tim rezultatom navijači i dobar deo javnosti izuzetno su zadovoljni. Među onima koji su pohvalno govorili o našem nacionalnom timu je i poznati stručni konsultant Rade Bogdanović, koji se u prošlosti nije libio da oplete i po reprezentaciji, ali i po klubovima.

06.09.2024

09:49

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30