• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.08.2024

17:30

Božićna čestitka stigla na tačnu adresu posle 121 godine! Evo šta piše u njoj i kako izgleda (FOTO)

pexels.com

Lajfstajl

Božićna čestitka stigla na tačnu adresu posle 121 godine! Evo šta piše u njoj i kako izgleda (FOTO)

Podeli vest

U Velikoj Britaniji je neisporučena božićna čestitka stigla na tačnu adresu posle 121 godine.

Čestitka je dostavljena prošle nedelje na adresu na kojoj se sada nalazi banka u blizini Kardifa, nakon što je poslata 1903. godine, piše BBC.

Službenik banke naveo je da će pokušati da pronađe rođake Lidije Dejvis, koja je ranije živela na toj adresi i na koju je čestitka bila naslovljena. Čestitku je napisao čovek po imenu Juart, koji piše "da je dobro i da ima oko 10 šilinga".

Foto: pexels.com

 

Henri Darbi, službenik za marketing i komunikacije u toj banci, rekao je da je sortirao poštu kada je ispala čestitka.

Endrju Dali, iz arhive Vest Glamorgan, utvrdio je da je Džon F. Dejvis bio glava kuće koja se nalazila na toj adresi i da je tu živeo sa suprugom Marijom i šestoro dece od kojih je Lidija bila najstarija.

Portparol Rojal Mejla rekao je da čestitka nije bila izgubljena već da je verovatno vraćena u poštu nakon što nije bila dostavljena na pravu adresu.

Fotografije čestitke možete pogledati klikom na ovaj LINK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija