• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2018

20:00

(VIDEO) LJUBITELJI FITNESA, STIŽU LEPE VESTI ZA VAS! Sve novine uskoro na Beogradskom sajmu!

Ljubav

(VIDEO) LJUBITELJI FITNESA, STIŽU LEPE VESTI ZA VAS! Sve novine uskoro na Beogradskom sajmu!

Podeli vest

Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja pod nazivom Belfis od 12. do 14. oktobra, drugu godinu zaredom, biće održan u Beogradu

U hali 3 Beogradskog sajma, na oko pet hiljada kvadratnih metara izložbenog prostora, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, okupiće se više od 100 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Bugarske i drugih zemalja koji će predstaviti svoje nove brendove, sprave, rekvizite, suplemente, kao i rekreativne i sportske programe koji su trenutno hit u svetu.

Tokom tri dana sajma očekuje se oko 10 hiljada posetilaca koji će na raspolaganju imati više od 60 aktivacija na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, velnes, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding... Posebnu vrednost ovom sajmu daće i održavanje osmog Evropskog fitnes kongresa na kome kao i raznih seminara i predavanja vrhunskih stručnjaka.

- Prvenstvena ideja za organizaciju ovakvog sajma je promocija zdravog života i zdrave ishrane,
popularizacija rekreacije i fitnesa, a sve u cilju stvaranja zdravije nacije. Poslednja istraživanja
ukazaju na dramatičnu porast gojaznosti stanovištva koja je u poslednje tri decenije sa svega šest
odsto skočila na čak 20 procenata. Zato je neophodno na sve načine isticati važnost fizičkog
vežbanja kao najefikasnijeg načina prevencije zdravlja, naročito kod dec
e - počeo je priču
Dragan Tomašević jedan od organizatora ovog sajma i generalni sekretar Saveza za rekreaciju i
fitnes Srbije i potom dodao:

- Upravo iz tog razloga svim posetiocima biće omogućeno da provere svoj zdravstveni i fitnes status. Na galeriji Hale 3 biće formiran medicinski korner gde će se vršiti osnovna antropometrijska merenja, kardio sken analiza koja olakšava prepoznavanje potencijalnih zdravstvenih tegoba kod rekreativaca, ali i utvrđuje dijagnostiku sportskih performansi. Meriće se nivo stresa, krvni pritisak, utvrđivati telesni sastav, analize kičmenog stuba, davaće se predlozi ishrane i programi sportskih aktivnosti i sve to besplatno.

Poseban program pripremljen je za najmlađe posetioce:

- U dečijoj zona mališani će moći da uživaju u mnoštvu aktivnosti, različitim igrama, vežbama sa loptom, poligonima, demonstracijama školica sporta, promociji raznih sportova, ali i zabavnim programima. Sve te aktivnosti biće usmerene ka tome da deci predstavimo koliko je za dobro zdravlje, pravilan rast i razvoj, ali i bolje rezultate u školi važno redovno bavljenje sportom. Za sve trenere i instruktore obezbeđen je izuzetno bogat program radionica na kojima će moći da se upoznaju i ovladaju novim ili usavrše postojeća znanja i veštine. Biće zastupljene sve oblasti fitnesa: grupni aerobni programi, funkcionalni trening, pilates kao i personalni treninzi - konstatovao je Tomašević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17