• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr/informer.rs

10.05.2019

09:24

MOŽETE SAMO DA IM SE POKLONITE! Za njima žene lude, a rođeni su u ovim znacima!

Ljubav

MOŽETE SAMO DA IM SE POKLONITE! Za njima žene lude, a rođeni su u ovim znacima!

Podeli vest

Ako tražite pažljivog i duhovitog partnera koji još i dobro izgleda, velike su šanse da ćete ga pronaći u jednom od ova tri horoskopska znaka. Astrolozi ističu da se u njima rađaju frajeri koji imaju "ono nešto" što ih čini potpuno neodoljivim

Vaga 

U ovom znaku rađaju se najveći kavaljeri horoskopa koji osvajaju žene svojim neodoljivim šarmom. Vage vole da daju komplimente i jako su pažljivi prema svojim partnerkama pa su žene koje uspeju da ih upecaju prave srećnice. Ipak, muškarci u ovom znaku jako vole da koketiraju, što može da izludi njihove partnerke. Obično se ne upuštaju u nešto više od flerta i verni su u vezi. Neki od najpoznatijih muških Vaga su Mat Dejmon, Bruno Mars i Hju Džekman. 

(VIDEO) KAKO ZAVESTI MILIONERA? Ova blogerka zna tri načina!



Škorpija 

Škorpioni su na glasu kao najbolji ljubavnici horoskopa, ali to nije jedina tajna njihove privlačnosti. Muškarci u ovom znaku dosta su tajanstveni i teško ih je pročitati, što ih obično čini zanimljivim ženama. U vezi su verni, iskreni i posvećeni svojoj partnerki. Među slavnim predstavnicima ovog znaka su Rajan Renolds, Metju Mekonahi i Leonardo Dikaprio. 

Foto: pexels.com

(VIDEO) OVU PESMU SVI NAJVIŠE VOLE ZA VOLANOM! Refren se lako pamti

Bik 

Romantični, pažljivi i osećajni, muškarci rođeni u znaku Bika su savršen materijal za vezu i brak. Oni svoje partnerke vole da razmaze obasipajući ih komplimentima i poklonima, a na isti način i osvajaju žene. Njihovom šarmu je jako teško odoleti, ali ne upuštajte se s njima u flert ako niste spremni za ozbiljnu vezu, jer ne vole površne avanture. Neki od poznatih frajera rođenih u ovom znaku su Dejvid Bekam, Dvejn Stena Džonson i Džordž Kluni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17