• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

25.05.2020

22:52

JEDNOSTAVAN TRIK kako da se tokom pranja NE IZGUŽVAJU PERJANI JASTUCI!

Ljubav

JEDNOSTAVAN TRIK kako da se tokom pranja NE IZGUŽVAJU PERJANI JASTUCI!

Podeli vest

Ukoliko imate perjane jastuke, to podrazumeva intenzivniju negu, jer su osetljiviji

S obzirom na to da se na jastucima skupljaju bakterije i grinje, trebalo bi ih redovno prati, stručnjaci savetuju bar dva puta godišnje. Ali način pranja zavisi od toga da li su napunjeni perjem, penom ili poliesterskim vlaknima.

(FOTO) KORONA I GLAMUR! Gotje kreirao maske za ljubitelje visoke mode!

NA NJOJ IMA VIŠE OD 3.500 BAKTERIJA! Obavezno je jednom nedeljno operite!

Foto: pexels.com

Ukoliko imate perjane jastuke, to podrazumeva intenzivniju negu, jer su osetljiviji. Da se ne bi izgužvali tokom pranja, u mašinu za veš stavite tenisku lopticu (kao i kod pranja jastuka od pene). Nakon toga izvadite jastuk iz mašine i dobro ga protresite nekoliko puta, zatim rukama ravnomerno rasporedite i oblikujte perje i stavite da se osuši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Magda

pre 3 godine

Ja sam perjane jastuke zamenila sa anatomskim magnetnim jastukom od memorijske pene,jer se ispostavilo da sam alergicna na perje.Lose sam spavala i stalno sam se budila sa zapusenim nosom.Ovaj jastuk mi je pomogao da lepo spavam.Polozaj glave i vrata je idealan bez obzira da li spavam na ledjima ili boku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija