• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje

23.08.2020

09:47

Kako da vam SE*S uvek bude ZANIMLJIV - 10 ideja koje će probuditi strasti!

Ljubav

Kako da vam SE*S uvek bude ZANIMLJIV - 10 ideja koje će probuditi strasti!

Podeli vest

Predigra je veoma važna za se*s, osim ako se ne radi o se*su nabrzaka, koji ima svojih čari. Poznato je da žene obožavaju maštovitu predigru, ali je predrasuda da muškarci ne vole to isto. Zato, maštajte, pa svoje maštarije ostvarite, sigurno će mu se dopasti, a istovremeno učiniti da vaš seksualni život postane mnogo zanimljiviji

1. Profesorka, direktorka

Gluma i pretvaranja svima su nam poznata seksi taktika, ali u životu retko ko primeni ovakvu vrstu predigre. Ne budite lenji, izvucite staru kariranu suknju iz ormara i na nos stavite naočare, postanite profesorka ili jednostavno obucite belu košulju i stavite kravatu - postanite stroga direktorka koja želi da ga kazni... Sledeći put neka on navuče staro radno odelo i odglumi majstora koji je došao da popravi vašu veš-mašinu. Zvuči vam smešno, kao glupi kliše? Da, jeste, ali probajte. Pa nije za džabe postalo kliše...

IZVINI, JESI LI ZA SE*S? Ispovest devojke koja je bila na elitnoj žurci! Prvo sam dobila SPISAK PRAVILA, a OVU scenu na KREVETU nikada NEĆU ZABORAVITI

Foto: tumblr.com

2. Pričaj mi...

Opišite mu šta nameravate da radite do najmanjeg eksplicitnog detalja, ali zaboravite na sram ili nelagodu. Pričajte kao da ste muškarac, kao da ste "ona najgora" iz filmova... Neće ostati ravnodušan. Pitajte ga: "Šta bi mi radio? Gde ćeš sve da me ljubiš? Da li ću morati da te molim da staneš?"

3. Dodiri u javnosti

Tajni dodiri kojima dajete partneru do znanja kako ste vrlo raspoloženi za se*s uzbudiće vas do te mere da se nećete zadržati dugo u društvu. Bilo da je reč o dodirima po guzi dok čekate u redu u prodavnici ili pak milovanju po preponama ispod stola za vreme večere s prijateljima jasan su znak vaših namera.

4. Šta mi to radiš?

Vežite maramu preko očiju, lezite na krevet goli i tako dočekajte partnera. Možete pripremiti i rekvizite za igru ukoliko ih volite, ali povez ne skidajte ni pod kojim uslovima. Kasnije neka on bude taj koji neće ništa videti, samo će osećati...

Foto: Shutterstock

5. Privatni ples

Ugodite svom partneru i dozvolite mu da vas vidi u drugačijem svetlu. Ako vam je potrebno, za opuštanje popijte čašu nekog pića, obucite se*si rublje sa što više čipke, pustite pesmu koju volite, a on neka sedne na kauč. Polako skidajte komad po komad odeće... Ostanite samo u gaćicama i štiklama. Tada mu kažite da je zaslužio ples u krilu... Pa ko ne bi poludeo?

6. Najavite radnju...

Moderna tehnologija omogućila nam je da i predigra ima predigru. Fotografiju svoga obnaženog tela ili samo jednog dela tela, na primer dekoltea, pošaljite partneru preko Vajbera u vreme dok on završava s poslom. U potpis ispod slike stavite poruku u stilu: Čekam da dođeš kući!

HTEO DA ODUŠEVI ŽENU U KREVETU! Popio pilule, kad je saznao da se daju BIKOVIMA za OPLODNJU - Danima nije hteo da se...

7. Kao tinejdžeri

Iako ste već u zreloj dobi, pa imate svoj stan ili kuću, povremeno se prisetite kako je kada si veseo i uzbuđeni tinejdžer, pa sa dragim krenite u vožnju autom. Parkirajte se na osamljenom mestu, pustite radio i prebacite se na zadnje sedište. Nastavak znate...

Foto: pexels.com

8. Zajedničko tuširanje

Ima nešto romantično u poljupcima ispod tuša. I ovo je kliše viđen u bezbroj filmova, ali priznajte davno niste probali to sa svojim dugogodišnjim partnerom... Ulenjili ste se i zaboravili na ovakve male čari zajedničkog života... Dakle, pravac u kadu! A onda kasnije odlučite da li želite akciju da nastavite ispod tuša ili da se preselite na drugi teren.

9. Filmovi za odrasle, što da ne

Iako vam se ideja možda čini pomalo perverznom, pronađite sadržaj koji će biti zabavan za oboje. Ne mora to biti čista po*nografija, može biti neki erotski film... Najbolja zabava sledi nakon gledanja filma kada pokušate da imitirate istu radnju.

10. I tišina je erotična...

Zaključajte vrata, isključite telefone, radio i TV i uživajte u potpunoj tišini. Prilikom predigre suzdržite se od uzdisanja, a samo suzdržavanje akumuliraće energiju koja će se u jednom trenutku osloboditi iz vaših tela!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17