• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tuzalnski.ba

27.04.2021

18:47

NE MOŽETE DA SKINETE MRLJE OD ZNOJA SA ODEĆE? Uz pomoć OVOG jednostavnog trika REŠIĆETE PROBLEM!

Ljubav

NE MOŽETE DA SKINETE MRLJE OD ZNOJA SA ODEĆE? Uz pomoć OVOG jednostavnog trika REŠIĆETE PROBLEM!

Podeli vest

Kod nekih ljudi znojne žlezde luče znoj u većim količinama, pa se te osobe često ne usuđuju da obuku omiljenu belu majicu ili košulju, upravo zbog tih žutih mrlja koje ostaju ispod pazuha.

Međutim, mrlje se ne stvaraju samo zato što se mnogo znojite nego njima doprinose i antiperspiranti koje koristite.

Kako bi spasila vašu odeću natopljenu znojem, Karolin Forte, direktorka Laboratorije za kućne aparate i proizvode za čišćenje na "Good Housekeeping" institutu, podelila je svoje metode za uklanjanje mrlja od znoja sa belih majica i omiljenih košulja.

Foto: Shutterstock

Kako ukloniti mrlje od znoja s belih majica?

Na mrlje od znoja sunđerom nanesite sirće, a zatim deterdžent za pranje sudova. Zatim majicu stavite na pranje na najvišoj temperaturi koji tkanina može podneti, a možete dodati i sredstvo za izbeljivanje. I nikako bele majice nemojte sušiti u mašini za sušenje veša, već isključivo na suncu, jer toplina sušilice može mrlje učiniti još trajnijim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija