• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

23.01.2022

15:53 >> 16:04

PSIHO TEST: KO VAM DONOSI DOBRE, A KO LOŠE VESTI? Tigar, pas ili kornjača?

Pixabay

Ljubav

PSIHO TEST: KO VAM DONOSI DOBRE, A KO LOŠE VESTI? Tigar, pas ili kornjača?

Podeli vest

Jednog nedeljnog popodneva, iz lenčarenja i sanjarenja u vašem domu trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada otvorite vrata, čeka vas neverovatno iznenađenje – dvojica glasnika iz životinjskog sveta došla su da vam donesu vesti o vašoj budućnosti...

Ali pre nego što pročitate njihove poruke, videćete da sadrže veoma različite proznoze o onome šta vas u budućnosti očekuje. Jedna od životinja donela je pismo koje vam proriče sreću i zadovoljstvo u životu, druga najavljuje samo nesreću i očajanje.

Koja je od dole navedenih životinja donela dobre vesti, a koja zle slutnje? (Odaberite različitu životinju za svaku od ove dve mogućnosti.)

1. Tigar
2. Pas
3. Ovca
4. Papagaj
5. Kornjača

REŠENJE:

U ovom scenariju, životinja koju ste odabrali kao nosioca dobrih vesti predstavlja tip osobe koju zamišljate kao idealnog bračnog druga, dok životinja koja donosi loše vesti predstavlja tip za koji smatrate da bi vas bacio u očajanje.

Foto: Pixabay

1.Tigar

Dobre vesti: Smatrate da biste bili najsrećniji sa ambicioznim i snažnim partnerom, koji ima nepopustljivu želju da vlada.

Zla sudbina: Užasavate se budućnosti sa uobraženim, tiranskim partnerom koji se šepuri okolo kao gospodar džungle i reži na svaki nagoveštaj podele poslova.

Foto: Freepik.com

2. Pas

Dobre vesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najviše cenite kod partnera.

Zla sudbina: Vi se nikako ne možete uskladiti sa onima koji žele svakome da ugode i plaše se onoga šta bi drugi mogli da pomisle.

Foto: Pixabay

3. Ovca

Dobre vesti: Srećnu budućnost vidite sa partnerom koji će sa puno topline brinuti o vama.

Zla sudbina: Plašite se da biste mogli završiti sa dosadnom osobom vezanom za kuću, koja se zadovoljava time da svakog dana pase na istom starom pašnjaku.

Foto: Shutterstock

4. Papagaj

Dobre vesti: Najviše bi vam odgovarala pričljiva, zabavna osoba koja zna da vas nasmeje.

Zla sudbina: Ništa vas više ne bi nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergičan na svaku vrstu rada.

Foto: pexels.com

 
5. Kornjača

Dobre vesti: Vaš idealni partner je ozbiljan, stabilan i uvek uz vas kada vam je potreban.

Zla sudbina: Mogućnost da provedete život sa užasavajuće sporim, tromim partnerom predstavlja vašu najstrašniju noćnu moru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17