• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.05.2022

10:37

Zbog bešike se PREVIJALA OD BOLOVA! Osećala sam kao da izbacujem STAKLO, nisam mogla da imam odnose!

Shutterstock

Ljubav

Zbog bešike se PREVIJALA OD BOLOVA! Osećala sam kao da izbacujem STAKLO, nisam mogla da imam odnose!

Podeli vest

Mlada žena je ostala nesposobna da ima intimne odnose i zbog mučnog bola u bešici je puzala po kući.

Megan Pejt je rekla da se osećala kao da je dve godine "urinirala staklo" sa hroničnom infekcijom urinarnog trakta.

Ova 29-godišnjakinja je rekla da je to počelo kada je imala užasne bolove u bešici, dok je bila na smeni kao medicinska sestra u julu 2018.

Od tada je bila primorana da potroši 16.000 funti na lasersku operaciju bešike.

Kada je bol prvi put počeo, dobila je antibiotike, ali je primljena u bolnicu kada se pogoršalo.

Dijagnostikovan joj je sindrom bolne bešike, hronično stanje koje izaziva pritisak i bol u bešici.
Ali lečenje nije uspelo da ublaži njen bol i u aprilu 2020. postao je toliko loše, da je Megan morala da hoda pogrbljena zbog svoje agonije i počela da se vezuje za kuću.

Potražila je privatnu negu i specijalista u Londonu joj je dijagnostikovao hroničnu infekciju urinarnog trakta u junu 2020. godine, kada je i počela da uzima antibiotike.

Nakon što se ništa nije promenilo, i inspirisana Marni Simpson, iz Džordi Šor, odlučila se da otputuje u Istanbul, Tursku, u avgustu 2021.

Imala je ozbiljnu operaciju, kako bi spalila inficirane probleme u bešici i dobila je nove antibiotike, koji su počeli da poboljšavaju njeno stanje.

Foto: Shutterstock

bol

Megan, medicinska sestra iz Njukasla, Tajn i Vir, rekla je:

- Osećala sam se kao da mi prolaze oštrice stakla, kada sam išla u toalet. Poslednje dve godine morala sam da puzim po kući, jer je bilo previše bolno hodati. Ne mogu čak ni da delim krevet ili sofu sa svojim partnerom, Džonijem (29), jer osećam i najmanji pokret u bešici. Nismo mogli da imamo odnose, a čak sam i sada veoma oprezna, u slučaju da dođe do infekcije. Trebalo mi je toliko vremena da dođem do ove tačke, ali se samo radujem povratku svog života.

U avgustu 2021. Megan je odletela u Istanbul u Turskoj i podvrgla se fulguraciji bešike - proceduri za uništavanje abnormalnih izraslina ili tkiva.

- Rekao mi je da je moja bešika puna zaraženog tkiva pa je morao sve da spali - rekla je.

- Bilo je tako loše da antibiotici nikada ne bi pomogli.

Nakon što je pretrpela devet infekcija od operacije, Megan sada počinje da vidi ogromne koristi.

- Više me ne boli svaki dan. Imam više energije i mogu da hodam uspravno, jer je bol manji. Osećam se kao da se konačno vraćam svom životu. I dalje moram da pazim sa onim što jedem i polako, ali konačno se ponovo osećam pozitivno - rekla je Megan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija