• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

11:11

ZNAKOVI koji otkrivaju da muškarac NIJE SPREMAN za brak

Ljubav

ZNAKOVI koji otkrivaju da muškarac NIJE SPREMAN za brak

Podeli vest

Proleće je divno doba za ljubav. Ako ste prešli tridesetu i već ste izvesno vreme u vezi s istom osobom, pravo je vreme da ga "testirate" da li ON želi nešto ozbiljnije osim zabave i intimnog druženja sa vama

Psiholozi kažu da neki muškarci jednostavno nisu spremni za brak i da to nema nikakve veze s lepšom polovinom. Čak i dugogodišnje, idilične veze ne završavaju se brakom samo zato što jači pol to neobjašnjivo izbegava.

Evo nekoliko znakova po kojima možete da otkrijete da li treba da dignete ruke od njega.
Neodlučan je. Ako primećujete da nije čovek koji lako "preseca" i teško mu je da sam odlučuje i o poslovnim potezima, to isto možete da očekujete kada je u pitanju i brak.

Njegov otpor prema braku ne mora uvek da ima veze s vama. On još nije spreman da se skrasi.
Kada govori o budućnosti, ne spominje vas. Za 10 godina želi da bude šef u svojoj firmi, planira da kupi motor, hteo bi da putuje... Ako ni u jednom od svojih zanesenjačkih govora o planovima ne spominje vaše ime, znači da ne računa na vas u budućnosti. Zvuči grubo, ali bolje da to saznate na vreme.

Foto: Pixabay

Da li je muškarac spreman na brak?

Ne pita za vaše dugoročne ciljeve. Ako vas nikada ne pita šta vi planirate za pet godina, verovatno vas još ne doživljava kao ozbiljnu ženu u svom životu. Ni sam još ne veruje da ćete biti par na duge staze.

Ne podnosi dobro konflikte Neki muškarci ne znaju da se nose sa svađama i trzavicama, koje su inače sastavni deo života. Umesto razgovara, oni se zatvaraju, ćute ili pak počinju da viču i da se brane optužbama. Ako prepoznajete takvo ponašanje kod svog muškarca, znajte da on još nije spreman za brak.

Izbegava vašu porodicu. Ako izbegava druženje s članovima vaše porodice ili stalno odlaže da se upozna s njima, to je znak da ne želi ništa dublje sem veze. Takvog dasu otpisujte polako. Sa njim vam budućnost nije zagarantovana.

Ne sviđaju mu se vaši prijatelji. Ako izbegava vaše prijatelje i često ružno govori o njima, zapravo ne mari uopšte ni za vas ni za njih.

Često vas kritikuje. Obratite pažnju koliko to često čini. Ako primećujete da uvek ima neki razlog da vas ismeva, to znači da nije zadovoljan ni sam sobom. Takav muškarac nije spreman za brak i od njega ne možete dobiti ništa dobro.

BONUS VIDEO:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija