• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

14:28

BRITANSKI MODNI ČASOPIS VOG PREDLAŽE PET TRENDOVA ZA OVU JESEN! Što duže, to modernije

Ljubav

BRITANSKI MODNI ČASOPIS VOG PREDLAŽE PET TRENDOVA ZA OVU JESEN! Što duže, to modernije

Podeli vest

Još uživamo u kratkim suknjama i lepršavim haljinama, ali dok trepnemo, jesen je tu, pa ne bi bilo loše da je dočekamo spremne kada je reč o modnim trendovima. Ako vam nedostaje inspiracija za ovu sezonu, poslušajte savete svetskih stilista koji su u britanskom časopisu "Vog" opisali trendove za ovu jesen

1. Bela potkošulja

Bela majica na bretele koja podseća na potkošulju ne mora da se nosi samo leti. Poznate modne kuće predlažu da je kombinujete uz jesenju garderobu.

- Odlično će izgledati uz farmerke, kratke čizmice i sako od tvida. Možete da je nosite i uz maksi-suknje, koje će ove jeseni baš biti popularne. Bela je veoma zahvalna boja, pa nećete morati da brinete da li ste je uklopili sa ostatkom garderobe.

Foto: Pixabay

2. Bomber jakne

Ove jakne ste uglavnom viđali na pilotima, međutim, već nekoliko sezona one su broj jedan na svetskim modnim listama. Od kože ili krzna, u crnoj, maslinastoj ili bilo kojoj drugoj boji - prosto treba da je imate u svom ormaru. Kombinujte je sa farmerkama, martinkama i duksevima, jer je ovaj model ipak odraz ulične mode.

3. Strukirana odeća

Ove jeseni naglašavajte struk što više možete. Bilo da je reč o haljinama, bluzama, sakoima ili pantalonama sa dubokim strukom - sve je dozvoljeno, samo da prati liniju tela.

Foto: Pixabay

Džemperi

4. Džemperi od vune

Ako ove godine bude hladnija jesen, spas pronađite u vunenim džemperima. Ne moraju da budu mnogo debeli, samo je važno da budu od tog materijala, jer vam onda neće trebati nikakva jakna ili mantil. Možete da ih nosite uz farmerke i duge suknje, ali i preko haljine.

Foto: Shutterstock

5. Maksi-komadi

Ova jesen rezervisana je za duge suknje, haljine, kapute, jakne, prsluke i majice. Koliko vam god delovalo odbojno, nemojte da se čudite ako po gradu vidite žene u haljinama koje se vuku po zemlji ili sa predugim rukavima koji prekrivaju šake. Što duže, to modernije.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija