• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

08:00

LEO DIKAPRIO PONOVO ŠOKIRAO SVET! Glumac RASKINUO dugogodišnju vezu, a razlog je NEVEROVATAN (FOTO)

Ljubav

LEO DIKAPRIO PONOVO ŠOKIRAO SVET! Glumac RASKINUO dugogodišnju vezu, a razlog je NEVEROVATAN (FOTO)

Podeli vest

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio (47) ponovo je slobodan, jer je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa modelom Kamilom Morone (25). Postoji tvrdnja o popularnom glumcu, a to je da svaku devojku ostavlja nakon što ona napuni 25 godina, što se i ovaj put ostvarilo

 - Među njima nema loših emocija. To je jednostavno došlo do svog prirodnog kraja -  rekli su dobro upućeni izvori.

Raskid ne bi bilo toliko čudan, da mnogi nisu primetili da se dogodio tačno iza Kamilinog 25. rođendana. Naime, 2019. godine kružile su priče u Holivudu da će Leo ostaviti Kmailu kada napuni 25 godina, a pravi šok je usledio jer se to i dogodilo.

 

 

U junu ove godine Kamila je proslavila 25. rođendan, a veza između nje i holivudskog zavodnika se privela kraju.

Poznato je da Leo preferira određni tip žena, a one su: visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima i poneka brineta.

 

 

Zanimljivo je posebno to što je Leonardo sa svakom devojkom raskinuo nakon što je napunila 25 godina, a nije bila izuzetak ni dojučerašnja devojka Kamila Morone, prenose brojni američki mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Par je bio sa prekidima od 1999. do 2005. godine. Pojavio se sa njom na dodeli Oskara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i poslednje službeno pojavljivanje u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

 

Bio je u vezi sa modelom Bar Refaeli. Nakon brojnih raskida, odlučili su se za konačni prekid 2009. godine.

Nakon jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blejk Lajvi. Paparaci su snimili na njegovoj jahti u Kanu, a veza je trajala 5 meseci.

Toni Garn je nemačka manekenka sa kojom je glumac bio u vezi od maja 2013. do decembra 2014. godine.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17